reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
Sprzedam wózek EasyWalker duo - czerwony - za 2200,-
w skład zestawu wchodzi:
- wózek (stelaż)
-2 gondole
-2 komplety adapterów do fotelików maxi cosi
-folia przeciwdeszczowa do spacerówki i gondoli
-wszystkie rurki pozwalające zamontować różne kombinacje spacerówka/gondole, gondola/gondola, gondola/fotelik samochodowy
- możemy się domówić na sprzedaż fotelików Maxi Cosi Cabriofix (ok 2 miesięcy)
Wózek do obejrzenia w okolicach Wrocławia. Zdjęcia mogę podesłać na maila.

Od wielu lat wózek Easy Walker DUO jest używany zarówno przez rodziców bliźniąt jak i rodziców dzieci w różnym wieku. Istnieje możliwość używania dwóch siedzisk spacerowych, gondoli i siedziska lub dwóch gondoli, jak również jednoczesnego montażu gondoli lub siedziska spacerowego razem z fotelikiem samochodowym Maxi Cosi Cabrio lub CabrioFix. Idealnym rozwiązaniem dla rodziców bliźniąt jest możliwość montażu dwóch fotelików samochodowych jednocześnie. EasyWalker DUO wyposażony jest w pałąk bezpieczeństwa, kosz na zakupy, dwa siedziska spacerowe i folię przeciwdeszczową. Gondole dostępne są w wyposażeniu dodatkowym.
Zalety wózka EasyWalker DUO: - możliwość montowania siedzisk, gondoli i fotelików samochodowych w różnych kombinacjach - możliwość jednoczesnego zamontowania dwóch fotelików samochodowych Maxi Cosi CabrioFix na stelażu wózka DUO! - cztery duże pompowane koła z możliwością blokowania do jazdy na wprost - amortyzatory tylnych kół - rączka z regulacją wysokości - dwa niezależne wygodne siedziska spacerowe - budka z dodatkowym ekranem przeciwsłonecznym, - pięciopunktowe pasy - odpinany pałąk bezpieczeństwa - przestronny, zamykany kosz na zakupy - wygodny podnóżek - folia przeciwdeszczowa dostępna w wyposażeniu standardowym.
Wymiary i waga: Waga: 17 kg Szerokość: 76 cm Max waga dzieci: 2 x 15 kg Max obciążenie kosza na zakupy: 2 x 5 kg Max obciążenie wózka: 44 kg Wymiary po złożeniu: 89 x 76 x 50 cm Wymiary po rozłożeniu: 109 x 76 x 116 cm Wymiary gondolki: 80 x 34 x 56 cm Max obciążenie gondolki: 9 kg

Co do ciuszków został tylko dresik H&M na 56 reszta sprzedana :-)

No i znalazłam czas na wystawienie laktatora
CENA 150zł + 9zł wysyłka

Kupiłam go na ebay-u, zgodnie z niepisaną zasadą sprzedaje go za 50% tego co ja płaciłam. Laktator elektryczny na dwie piersi, można ssać tylko jedną.
Mi uratował laktacje po cesarce, można używać na baterie, regulowana siła ssania. Ja używałam go z zasadą 3-5-7 i daje rewaluacyjne efekty do dziś dnia karmie.

W skład wchodzą:
- 2 pojedyncze laktatory na piersi
-2 butelki
-2 smoczki do butelek (możliwość zdjęcia butelki z laktatora i od razu podania dziecku)
-2 podstawki pod butelki
-zasilacz z przejściówka na nasze gniazdka
-instrukcja w języku ang.
-worek chłodzący
-wkładki laktacyjne
-torba
- oryginalne pudełko

IMG_7840.jpg
IMG_7838.jpg

Załączniki

• IMG_7840.jpg
    IMG_7840.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 163
  • IMG_7838.jpg
    IMG_7838.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 143
Sprzedam 2 kurteczki misie,stan bardzo dobry,moi chłopcy nosili je od roku do 2 latek,naprawde polecam,40zł/szt,,Wózek instep flash dla bliźniąt lub rodzeństwa z folia przeciwdeszczowa i spiworkami za 700zł(kupiony za 1500)Laktator ręczny avent z buteleczką,kupiony za ok. 140zł sprzedam za 70,raz użyty

Załączniki

• SDC11494.jpg
    SDC11494.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 81
  • ogłoszenie.jpg
    ogłoszenie.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 109
Sprzedam:
IMG_1930.jpgIMG_1929.jpgBluzy "misie" 5 10 15 rozmiar 62

IMG_1933.jpg Kombinezon "miś" rozmiar z metki 6-9 miesięcy (tak naprawdę ja bym określiła 4-7 miesięcy) THE CHILDREN`S PLACE

IMG_1935.jpg Sukienka do chrztu rozmiar 68 COCCODRILLO dodam gratis opaskę na włoski oraz rajstopki (ubrana tylko raz)

IMG_1936.jpgIMG_1938.jpgIMG_1939.jpgKomplet do chrztu (marynarka, spodnie, body jak koszulka polo) rozmiar 68 COCCODRILLO dodam kaszkiet biały. Ubrane tylko raz.

Więcej informacji na priv.

Załączniki

• IMG_1930.jpg
    IMG_1930.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_1929.jpg
    IMG_1929.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_1933.jpg
    IMG_1933.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_1935.jpg