reklama
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Czapki pilotki H&M - bardzo ciepłe rozm. 86/92 - różowa z Hello Kitty i gładka fioletowa - nowe z metkami
Uploaded with ImageShack.us
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Sukieneczki jeansowe NEXT rozpinane z tyłu rozm. 80/86
Milena23uk
Fanka BB :)
Milena23uk
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Hej dziewczyny,
Swiateczne porządki zaczęłam od zebrania wszystkich rzeczy po dzieciakach, które od dobrych 3 miesiecy leza zapakowane i czekaja az wreszcie znajde czas i je wystawie do sprzedaia.
Wszystko jest w stanie absolutnie idealnym. Laktatory używałam na palcach jednej reki można policzy ile razy,także SA jak nowe. Zapewniam super atrakcyjne ceny,bo chodzi mi o pozbycie się tego czego ja już nie uzywam,a co może jeszcze hohooooo posłużyć innymJ
1.Waga niemowlęca ZELMER z centymetrem do pomiaru obwodu głowy, klatki piersiowej maluszka,itp.
2. laktator elektryczny LANSINOH ( podwójny,ale oczywiście można go używac jako pojedynczego)+ gratis 10 butelek lansinoh do przechowywania pokarmu,mała gruszka pomocna przy problemie płaskich brodawek,lub przy nawale kiedy dziecko nie może uchwycić piersi…,torba do sterylizacji w mikrofalówce. Gratis wkładki laktacyjne LANSINOH
3. laktator elektryczny MEDELA FREESTYLE( podwójny,z opcja odciagania jak z pojedynczego) z 4 butelkami do przechowywania pokarmu i czarną torbą Medela na rózne drobiazki mamyJ.Gratis wkładki laktacyjne LANSINOH( do niego mam paragon,co jest podstawa do ewentualnych reklamacj itp.)
4. poduszka do karmienia Motherhood
5. Dwie poduszeczki zapobiegające odkształcaniu się główki.
Wszelkie pytania proszę na PW :J
PozdrawiamJ
Swiateczne porządki zaczęłam od zebrania wszystkich rzeczy po dzieciakach, które od dobrych 3 miesiecy leza zapakowane i czekaja az wreszcie znajde czas i je wystawie do sprzedaia.
Wszystko jest w stanie absolutnie idealnym. Laktatory używałam na palcach jednej reki można policzy ile razy,także SA jak nowe. Zapewniam super atrakcyjne ceny,bo chodzi mi o pozbycie się tego czego ja już nie uzywam,a co może jeszcze hohooooo posłużyć innymJ
1.Waga niemowlęca ZELMER z centymetrem do pomiaru obwodu głowy, klatki piersiowej maluszka,itp.
2. laktator elektryczny LANSINOH ( podwójny,ale oczywiście można go używac jako pojedynczego)+ gratis 10 butelek lansinoh do przechowywania pokarmu,mała gruszka pomocna przy problemie płaskich brodawek,lub przy nawale kiedy dziecko nie może uchwycić piersi…,torba do sterylizacji w mikrofalówce. Gratis wkładki laktacyjne LANSINOH
3. laktator elektryczny MEDELA FREESTYLE( podwójny,z opcja odciagania jak z pojedynczego) z 4 butelkami do przechowywania pokarmu i czarną torbą Medela na rózne drobiazki mamyJ.Gratis wkładki laktacyjne LANSINOH( do niego mam paragon,co jest podstawa do ewentualnych reklamacj itp.)
4. poduszka do karmienia Motherhood
5. Dwie poduszeczki zapobiegające odkształcaniu się główki.
Wszelkie pytania proszę na PW :J
PozdrawiamJ
Załączniki
yenefer
Dziewczyny mam do sprzedania troszkę ubranek po moich dziewczynkach. Wszystko jest tutaj https://picasaweb.google.com/105769805437713527368/CiuszkiNaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCJj3_NvuiNnTmAE#
:-) Jakby co to pytajcie na priva.
:-) Jakby co to pytajcie na priva.
reklama
Milena23uk
1 Next rozm Newborn 15 zl jak nowy
2 bluzeczki Next do 6kg 2-4 mies 15zl
3 body h&m 5 zl za dwa
4 NEXT 3-6 nowa bez metki-raz prana 30zl (wypada duza) SPRZEDANE
5 Marks&Spencer dwustronna zimowa sukieneczka 0-3 jak nowa 15zl
6 NEXT 3-6 20zl za szt/komplet jak nowe JEDEN SPRZEDANY
7 NEXT 3-6 raz ubrane 30zl za caly komplet