reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Tak to jest z takimi prezentami, pozostaje nam sprzedac albo oddac.
jest u was gdzies taki sklep jak chińczyk? My mamy i czasami mozna cos wychaczyc, na np kupilam im buciki, nie mogla znalesc dla darka butów bo dla nie mowląt rozmiar 6-12, 12-18 jest za mały, chyba ma za wysoki przegub, z tych już dzieciecych są cięzkie, i w chińskim markecie znalazłam lekkie, ale juz ze sztywną podeszwą i z zamkiem na przegubie, wiec ewentulanie moge nie zapinac, za całe 12,50 zł za sztuke.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny poszukuje folii przeciwdeszczowej oczywiscie na wózek blizniaczy:)
Znalazlam na allegro na na wozek firmy tandem jezeli cos nie przekrecilam tylko siedzonka sa jeden za drugim a u mnie sa obok siebie,a ja nawet nie wiem jakiej mam firmy ten wozek,bo go kupilam uzywany!!

olis dzieki:)!!!ja jak szukalam to znalazlam na jakis wybrany model wozka,a ten pisze ze pasuje na wszystkie obok siebie,dzieki wielkie:-)

To ja mam pytanko: nie ma któraś z mamuś do sprzedania ubranek w tych najmniejszych rozmiarach w okolicach 50- po dziewczynkach????
Chętnie coś kupie- mam na to jeszcze tylko tydz.wiec prosiłabym o konkrety i ewentualnie fotki z cenami na email: mili_87@op.pl może to byc tez jakis zestaw małych ciuszków:)

dziewczyny nie ma co sie nastawiać na te male rozmiary bo dzieci moga was zaskoczyć wzrostem.:-D
Ja to mam ciuszki w dużej ilości ale rozm.56 albo taki gdzie pisze rozm.0 ale z racji tego ze mam mieć cc w 37 tyg.to zaczęłam zachodzić w głowę ze nie mam docelowo nic na rozm.np.50:(

Milutek ja miałam CC w ostatnim dniu 35 tyg i moje miału 52 i 51 cm
Zrobisz jak będziesz chciała ale jak pochodzą tydzień w za duzych ciuszkach to nic się nie stanie :)

reklama
milutek, ja bede miala taki zestaw do sprzedania z tym że moje sa na dziewczynkę i chlopca, ale kupowałam takie raczej uniseks. Jak mi się uda zrobić zdjęcia to podlinkuję i jakby co będe mogła Ci wyslac juz po urodzeniu :) Ale rzeczywiście większe ciuszki nie zaszkodzą no i łatwiej się je zaklada takim maleństwom :)

Do góry