reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedajemy/oddajemy

reklama
1486014180-aaaaaa.jpeg

Nasza sukienka do chrztu (choc nie musi byc wcale do chrztu - ecru plus taki bordo) rozmiar z tego co pamietam ok 68.
Jak bedzie ktos zainteresowany to ja odfoliuje i zrobie lepsze zdj i pomierze wszystko[emoji4]
Do tego jest kapelusik dla malej krolewny

20 zl + kw [emoji4]
Ubrana doslownie raz [emoji6]

Ja chętnie odkupie coś dla 3 miesięcznego chłopca. zarówno z ubrań jak i z zabawek gadżety itp. :-)

Ja mogę oddać bluzkę ciążową, tuniczka.Na prawdę świetna, bawełna. Rozm L, kupiłam w pakiecie dla siebie ale zdecydowanie za duża dla mnie.Z tyłu ma gumeczkę- rośnie razem z brzuszkiem ;) Jak któraś chętna to oddam za uśmiech + kw.Zobacz media 718220Zobacz media 718220

Załączniki

• 15174589_1202733806463947_917087760_n.jpg
    15174589_1202733806463947_917087760_n.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 231
Hey :) ja mam do sprzedania ubranka od rozm 56-74 dla dziewczynki. Jest ich ok 30 szt. Po 2 zl za sztuke bo chce sie tego jak najszybciej pozbyc. Chetne zapraszam na priv. Ubranka w stanie bdb bez plam i dziur.
Mam.jeszcze do sprzedania poduszke ciazowa firmy supermami. Gratis dodaje poszewke w czerwone serduszka.

Hey :) ja mam do sprzedania ubranka od rozm 56-74 dla dziewczynki. Jest ich ok 30 szt. Po 2 zl za sztuke bo chce sie tego jak najszybciej pozbyc. Chetne zapraszam na priv. Ubranka w stanie bdb bez plam i dziur.
Mam.jeszcze do sprzedania poduszke ciazowa firmy supermami. Gratis dodaje poszewke w czerwone serduszka.
A podeślesz zdjęcia?

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry