reklama
Tutaj jest co nieco napisane na temat tego jak te bioderka zrzucić Link do: Ćwiczenia na biodra. Ja miesiąc po porodzie już na siłownię biegałam i jestem taka jak byłam przed porodem a może nawet o 4 kg mniejsza. Tylko to dieta była na początku i ćwiczenia pon, śr, pt. A teraz zostało mi masę rozstępów. ;p
Ćwiczenia na szczupłe biodra
Każde ćwiczenie należy wykonać po 20-30 razy w kilku seriach (3-4 serie). Ćwiczyć trzeba kilka razy w tygodniu.
Może coś pomoże. Bo ja ćwiczyłam pod okiem fachowców to zupełnie inaczej inna motywacja.
Ćwiczenia na szczupłe biodra
Każde ćwiczenie należy wykonać po 20-30 razy w kilku seriach (3-4 serie). Ćwiczyć trzeba kilka razy w tygodniu.
- Ćwiczenie I – nożyce
- Ćwiczenie II – unoszenie nóg
- Ćwiczenie III – naprzemienne wymachy nóg
- Ćwiczenie IV – z taśmą
- Ćwiczenie V – z hula-hoop
Może coś pomoże. Bo ja ćwiczyłam pod okiem fachowców to zupełnie inaczej inna motywacja.
Ja rodziłam naturalnie Dłuuugo, ale siłami natury. A dodatkowo pierwszy miesiąc ćwiczeń był dostosowany do mnie i obecnej sytuacji.Antossia po cesarce pol roku nie mozna cwiczyc...
poziomka07
Fanka BB :)
Bar, mój tez tak charczy, lekarz mówi, ze to jeszcze wody płodowe, których sie w brzuszku nałykał mu schodzą.
A mój synek dzis tyle zjadł, ze potem wszystko zwymiotował kochany głodomorek
A mój synek dzis tyle zjadł, ze potem wszystko zwymiotował kochany głodomorek
dzastibasti
Fanka BB :)
Nie było mnie kilka dni an forum i widzę, że tu dyskusja o tym co mnie też martwiło. Mój maluch się pręży przez sen i trochę męczy z bąkami i kupką, ale nie płacze przy tym. wypróbuję polecany przez Was sok jabłkowy
reklama
Podziel się: