reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
wiecie, jak przeglądam wątki na bb na temat szpitali lub lekarzy to nie mogę oprzeć się wrażeniu, że niektóre wypowiedzi są naprawdę podstawione więc nie dziwi mnie to specjalnie. Bardziej mnie niepokoi fakt podstawianych opinii w serwisie "znany lekarz", bo tam rzeczywiście sama szukałam informacji odnośnie wyboru lekarza...

Któraś dziewczyna już to opowiedała, że na tej stronie znanylekarz.pl specjalnie wpisywane są negatywne opinię, a potem ktoś kontaktuje się z lekarzem i proponuje płatną reklamę w zamian za wykasowanie negatywów... ale ile w tym prawdy nie wiem...

Ze "znanego lekarza" korzystam mało, bardziej z opinii szeptanych. Poza tym nie ukrywam, że jest tyle wpisów, iż pogubić się w tym można.

Któraś dziewczyna już to opowiedała, że na tej stronie znanylekarz.pl specjalnie wpisywane są negatywne opinię, a potem ktoś kontaktuje się z lekarzem i proponuje płatną reklamę w zamian za wykasowanie negatywów... ale ile w tym prawdy nie wiem...
też o tym całkiem niedawno czytałam, chyba w GW; zresztą, znajoma tak sobie chodziła do polecanego właśnie przez ten serwis ginekologa, znosząc jego chamskie odzywki, nadużywanie stanowiska, obleśne komentarze, a ż w końcu do niej dotarło, że ani z niego dobry specjalista, ani po prostu dobry człowiek; zmieniła lekarza i po wielu latach borykania się ze stwierdzoną przez niego i leczoną również przez niego bezpłodnością - zaszła w ciążę; obecnie jest o 1,5 m-ca "młodsza" ciążowo niż ja:tak: więc trzeba być czujnym;

lista auktualniona, posprawdzajcie czy nie ma "baboli" ;-) w razie jakis poprawek po przyjezdzie swoim bede robic, czyli w srode :tak: POZDRAWIAM

reklama
piszcie piszcie co zle tam wypisalam... :tak:
lub inne uwagi do listy...
Blusia przepraszam pisalas faktycznie a ja nie dodalam, jak wroce dodam obiecuje :tak:
forever ja jeszcze nie znam plci :-D;-) ale z przeczuc moich stawiam na dziewuszke...a dalam dwa imiona bo nei wiem co we mnie tam sie chowa ;-)
eee teraz doczytalam... piszesz Malwinka? Ja widze Michalinke ;p

Do góry