reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

Blusia po jednym ;-) Niektore dziewczyna sla pare fotek zebym wybrala sobie, ale lepiej wybrac samej co by do mnie proetensji pozniej nie bylo ;-) Wielkosc... nie za duze, bo i tak bede zmniejszac do kolazu ale z nowu nie za male co by nie musiala powiekszac ;p Mysle ze minimum to nie mniejsze niz 100 x 100 KB
slijcie jak najszybciej sie da, choc wiem ze z wyrobieniem sie ciezko co miektorym, wiec ja cierpliwa jestem, no bo gdzie nam sie spieszy.
Czekam az wszystkie nadesla fotki... albo przynajmniej wiekszosc, bo neiktore sa tu naprawde sporadycznie niektore calkiem juz przestaly pisac widze....
slijcie slijcie :tak:

reklama
łoki mamusiu cz. ;-)

DZIEWCZYNY PODPISUJCIE maile (nie wszystkie to robia) i imie maluszka, nie wszystkie pamietam... co bym nie musiala szperac po forum i szukac, to mi duzo ulatwi - dzieki!

mam puki co od:
- Doris
- Anapi
- Silva
- forever
- aneczka1526
- Baska1
- Tusen
- _Angel_
- Ivona83
- ironia
- kati83
- asinka85
- marta24
- agatkaT
- mamusia cz.
- Emiolka24

czekam jeszcze :tak:

reklama
dziewczyny mam jeszcze luki w liscie maluszkow po drugiej str brzuszka...
piszcie WP do mnie to uzupelnie :tak:

Do góry