Nie wiedziałam, że to taka szalona różnica pomiędzy tradycyjnym, a wodniakiem. Stawiam zdecydowanie na odkurzacze piorące. Moje dziecko nie dosyć, że jest alergikiem to jeszcze do tego bałaganiarzem , ale to już taki wiek. Podoba mi się, ż wodny odkurzacz czyści powierzchnie suche jak i mokre. Kolory moich wykładzin zdecydowanie odżyły. Mam Philipsa Thriatlona i za nic nie zamienię go na starego Elektroluxa workowego, chociaż opróżnianie nie należy do najprzyjemniejszych.
reklama
A słyszałyście o akwizycji odkurzaczami? Chodzą po domach i wciskają ludziom cudowny sprzęt, który wszystko czyści, sprząta, powietrze jonizuje, alergie likwiduje – cuda jednym słowem, a nie [FONT=Calibri, sans-serif]odkurzacz Cena[/FONT] – 6tysięcy złotych...
Teraz weszły na rynek fajne odkurzacze specjalne dla alergików. Nie mają wyrzutu powietrza, czyli nie wdychamy brudu który wciagął odkurzacz bo go zasysa do środka. Tak, takie kosmiczne technologie są już w odkurzaczach. Niesamowite jest to, że Sebo są używane w szpitalach na zachodzie a u nas to jeszcze nie do pomyślenia, sprząta się tylko na mokro...
Też szukam takiego odkurzacza, zależy mi na tym żeby był naprawdę dobry, bo jest to zakup na kilka lat, zalecany jest Zelmer 829.5SK Aqos, i podobno Philips FC 907/01 Jewel
[h=1][/h]
[h=1][/h]
Ja polecam odkurzacz firmy Raycop Genie BG-200 , w Polsce jeszcze mało znany, kupiłam go w Anglii, ale widziałam juz na allegro. Na początku byłam nastawiona sceptycznie do tego produktu, ale okazał się genialny.
Mam syna alergika i próbowałam wszystkiego różnego rodzaje odkurzacze. Po tygodniu mój syn przestał kaszleć, gdzie wcześniej często kaszlał albo się dusił. Tak więc produkt godny polecenia.
Mam syna alergika i próbowałam wszystkiego różnego rodzaje odkurzacze. Po tygodniu mój syn przestał kaszleć, gdzie wcześniej często kaszlał albo się dusił. Tak więc produkt godny polecenia.
Widziałyście nowe odkurzacze od Bosch z filtrami hepa? Reklamuje je tygrys. Ma ktoś? Zastanawiam się nad kupnem. Proszę o opinie.
Widziałyście nowe odkurzacze od Bosch z filtrami hepa? Reklamuje je tygrys. Ma ktoś? Zastanawiam się nad kupnem. Proszę o opinie.
Mam i ubóstwiam!! W końcu przestałam kichać w trakcie i po odkurzaniu. Warto sprawić sobie taki sprzęt, tym bardziej, że jest teraz na niego promocja w Saturnie.
Mam i ubóstwiam!! W końcu przestałam kichać w trakcie i po odkurzaniu. Warto sprawić sobie taki sprzęt, tym bardziej, że jest teraz na niego promocja w Saturnie.
Możesz napisać coś więcej na temat tej promocji? Nie słyszałam o niej.
reklama
Możesz napisać coś więcej na temat tej promocji? Nie słyszałam o niej.
Kupujesz odkurzacz, wypełniasz formularz i wysyłasz do Boscha. Kasa Ci wpłynie na konto w wysokości VAT za odkurzacz.