reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawdz wiek swojego serca!

hahaha, pobiłam Was wszystkie ;-)
mam 32 lata a serce 25-latki :-):-):-)
głównymi "sprawcami" takiego wyniku są najprawdopodobniej:
niska waga (66 kg przy 177 cm)
niskie ciśnienie krwi - w porywach do 100/70 (zazwyczaj 90/60)
niepalenie papierochów
brak chorób sercowych w rodzinie
omijanie szerokim kołem fast foodów

troszkę mam za małą aktywność fizyczną, ale ciężko mi się ostatnio zorganizować :-(

reklama
pizzę czy maka trzeba czasem zjeść to sama przyjemność

oczywiście, że to sama przyjemność, ale a ja akurat ze względów zdrowotnych pizzy jeść nie mogę :-(
od jakichś 2-3 miesięcy jestem na diecie :-(
nie mogę jeść cukrów w czystej postaci, a pozostałe węglowodany musiałam znacznie ograniczyć :-( nie jadam mąki pszennej i wyrobów z niej (przerzuciłam się na chleb żytni robiony na naturalnym zakwasie, bez dodatku drożdży i maki pszennej - pycha), owoce z bardzo rzadka (bo też cukry), przetwory mleczne - tylko jogurty probiotyczne. nie wiem, jak wyeliminować z diety ziemniaki, skoro makarony wykluczone :no: jadam ryż, ale tylko brązowy.
za to dużo warzyw w diecie, oliwy...

a tak bym sobie zjadła serka pleśniowego... albo pizzę... a tu d..pa:-(
za to serce mam jak dzwon :-)

A czemu ta dieta ma służyć (jakaś choroba) i tak jesteś bardzo szczupłą osobą a ta twoja dietka to mnie przeraża nie wiem czy ja bym je przestrzegała no chyba że bym naprawdę musiała

mam nadzieję że to da się szybko wyleczyć i będzie pizza i inne smakołyki pozdrawiam i życzę zdrówka

Moje serce ma prawie tyle samo lat, co i ja czyli 31, a ja na poczatku grudnia skoncze 32:szok: wiec nie jest zle:tak:;-)

Moje serce wyszło rok młodsze niż ja czyli 26, a ja mam 27. Natomiast u mojego męża serduszko wyszło o 2 lata starsze niż on :no:

reklama
Do góry