reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spóźnianie się, test, oczekiwania ...

Jeżeli 26 lipca byłaś u lekarza i był pęcherzyk to nie ma szans żeby @ przyszła w terminie ponieważ owulacja była później . Ja powinnam dostac @ 14.08 z tym że byłam u lekarza 6.08 i dopiero co byłam po owulacji , więc wiem że napewno nie dostanę @ skoro owulacja się mocno przesunęła , mam brac duphaston przez 14 dni po tym zrobić test . Wiem że napewno trudno ci jest wytrzymać ,ale niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, sama najchętniej już bym testowała ale wiem że to za wcześnie i muszę poczekać . Trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła @ 🥰
Ja nie wytrzymałam i zbadałam betę i nic ... Akurat w poniedziałek wyjeżdżam na urlop to pewnie wtedy @ przyjdzie...

reklama
Trzymam kciuki aby jednak nie przyszła 🥰 wiadomo beta mówi że ciąży nie ma , ale są przypadki że jednak później się rozkręca przez opóźniona owulację ,także dopóki jej nie ma nadzieja jest 😅

Hej wszystkim 🌸,
Przypominając moją historię to ponad rok staramy się z narzeczonym o dziecko. Do tej pory nam się jednak nie udało...
Narzeczony jest po badaniu nasienia (wg lekarzy wszystko ok), a ja ostatnio będąc u ginekologa dostałam informację, że pęcherzyk graffa ma 18 mm, dostaliśmy 🟢 światło i działaliśmy.

Aktualnie trzeci dzień spóźnia mi się okres, jestem od wczoraj bardzo osłabiona, czuję się śpiąca, szybko się męczę. Test dziś wykonany negatywny. Czy powinnam się niepokoić? Czy powinnam zbadać betę HCG czy czekać?

Szczerze mówiąc to powoli już trochę wariuję i myślę co ze mną nie tak... Może ktoś ma jakieś rady, pomysły, sposoby, przyjmę wszystko 🩷
Hej, daj znać jak wyszlo :)

Do góry