reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spóźniający się okres..

Gratulacje! No jesteś w ciąży, dzwoń do lekarza i umawiaj termin. Na początku nie ma za dużo zmian w śluzie, dopiero po jakimś czasie ! Bol jest normalny u mnie raz jak jechaliśmy 4 godziny samochodem to musiałam rozłożyć się na płasko bo tak bolało, gdzieś 4 tydzień to byl 😀
Musisz teraz koniecznie infekcje wyleczyć także raz raz do lekarza
trzęsę się niesamowicie! Dziękuje ♥️
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze!

reklama
Paulina ja się tylko zastanawiam jakim cudem przy tak niskiej temperaturze wystąpiła owulacja 😳 jestem w takim szoku, ze do mnie to nie dociera 😂
Powiem Ci ze nie wiem bo sama nigdy tego nie sprawdzałam 😀 widocznie organizm ludzki nie jest jeszcze do końca poznany?
Bierzesz już kwas foliowy, jeśli nie to zacznij koniecznie od jutra najpóźniej

Powiem Ci ze nie wiem bo sama nigdy tego nie sprawdzałam 😀 widocznie organizm ludzki nie jest jeszcze do końca poznany?
Bierzesz już kwas foliowy, jeśli nie to zacznij koniecznie od jutra najpóźniej
nawet mój dietetyk powiedział, ze szanse są nikłe przy tej temperaturze i ze raczej jej nie było.. wiec seks był bez stresu ani jakiś oczekiwań! Może to pomogło 🥹

Biorę biorę regularnie od 5 lat 🥰

reklama
Do góry