reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spóźniający się okres..

spelnicmarzenie

Fanka BB :)
Hej dziewczyny!

Obserwuje swoją temperaturę od 2 miesięcy. 2 dni spóźnia mi się okres.. temperatura na poziome 36,59 od 6 dni.. bol piersi (ale taki jak mastodynia..) + SUCHA POCHWA.. a nawet bym napisała BARDZO sucha..
Myślicie żeby zrobić test ciążowy czy czekać?

reklama
Hej dziewczyny!

Obserwuje swoją temperaturę od 2 miesięcy. 2 dni spóźnia mi się okres.. temperatura na poziome 36,59 od 6 dni.. bol piersi (ale taki jak mastodynia..) + SUCHA POCHWA.. a nawet bym napisała BARDZO sucha..
Myślicie żeby zrobić test ciążowy czy czekać?

Do tego czasu to ja bym już z 15 testów zrobiła 🤷‍♀️

Ja robilam pierwsze 5 dni przed okresem 😀 ten co załączyłam to 3 dni przed

Załączniki

• 20220522_070021.jpg
    20220522_070021.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
Wynik w mniej niż minute, tylko moczem nasiąknęło i już był pozytywny! 😳

Trzęsę się! Nie wierze! 😳

Boje się tylko tego ze 2 tygodnie temu miałam robione zdjęcie RTG brzucha..
i do dzisiaj brałam przez 3 dni clotrimazolum na infekcje (ginekolog nie chciał mi zrobić usg przy badaniu tylko powiedział, ze mam infekcje) 😔

Do tego czasu to ja bym już z 15 testów zrobiła 🤷‍♀️
ja zawsze myślałam, ze jak się jest w ciąży to śluzu jest bardzo dużo a nie ze nagle go nie ma 😳

Dziewczyny czy taki „bol” czucie podbrzusza jest normalne?
Jutro lecę po drugi test z rana! 😳
Mam nadzieje, ze to nie sen a z drugiej strony się strasznie boje.. już przeżyłam raz poronienie 😔

ja zawsze myślałam, ze jak się jest w ciąży to śluzu jest bardzo dużo a nie ze nagle go nie ma 😳

Dziewczyny czy taki „bol” czucie podbrzusza jest normalne?
Jutro lecę po drugi test z rana! 😳
Mam nadzieje, ze to nie sen a z drugiej strony się strasznie boje.. już przeżyłam raz poronienie 😔
Hej. Gratulacje 🙂 oznacz betę i jak chcesz dołącz do mar owych mam 🙂 ja jestem gdzieś początek 5 tygodnia, też przeżyłam poronienie i tak bardzo się boję co dalej. Razem raźniej 🙂

reklama
Gratulacje! No jesteś w ciąży, dzwoń do lekarza i umawiaj termin. Na początku nie ma za dużo zmian w śluzie, dopiero po jakimś czasie ! Bol jest normalny u mnie raz jak jechaliśmy 4 godziny samochodem to musiałam rozłożyć się na płasko bo tak bolało, gdzieś 4 tydzień to byl 😀
Musisz teraz koniecznie infekcje wyleczyć także raz raz do lekarza

Do góry