reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie wszystkich lutowych mam i maluchów

Kiedy spotkanko w Uniejowie

• II połowa maja

Głosów: 0 0,0%
  • czerwiec

Głosów: 4 36,4%
  • lipiec

Głosów: 1 9,1%
  • sierpień

Głosów: 5 45,5%
  • wrzesień

Głosów: 1 9,1%

• Wszystkich głosujących
    11
  • Ankieta zamknięta .
reklama
margoz ja to mojemu na razie nie mowie bedzie marudzil dwa miesiace! Powiem jak juz wszystko dogramy i upre sie nie ma wyjscia ;) w koncu Paulinka tez chce jechac majac dwie baby w domu nie bedzie mogl odmowic hehe

Dziewczyny ja jestem bardzo za tak strasznie za Wami tęsknię i chciałabym Was zobaczyć!!!!! Dajcie znać gdzie i kiedy a ja napewno będę robić wszystko żeby przyjechać mimo że to daleko (woj. świętokrzyskie)

ponieważ jest juz troche chetnych - w zasadzie można juz działać - czas zastanowić się - gdzie

wrzucajcie więc propozycje a potem zrobi sie z tego tez ankietę:
moje typy to:
morze
bory tucholskie - fajne tereny, fajne ośrodki i natura , natura, natura , a dla tatusiów i chetnych mam można by nawet zorgaznizowac kajaki :)
wspomniane okolice uniejowa
okolice konina - sa tam jeziora i fajne ośrodki np w mikorzynie
pojezierze drawskie - j.w

skoro wspomniałam to tropical island :)

ewentualnie góry - sudety, kotlina kłodzka - tylko w góry większość chyba ma daleko...

no i wasze propozycje:)

ja rozmawialam z moim W i te bory tucholskie to chyba wg nas najlepsze :) sami chcielismy to zaproponowac :) w szkołach w każdym podręczniku do geografii o tym piszą ze tam tak pięknie :)

ja rozmawialam z moim W i te bory tucholskie to chyba wg nas najlepsze :) sami chcielismy to zaproponowac :) w szkołach w każdym podręczniku do geografii o tym piszą ze tam tak pięknie :)

zwłasza latem;) my bylismy w zeszlym oku w swornychgaciach - fajnie było:) tak swornie hehe:) - wlsnie w okolicach charzykowy jest fajnie- jak dla mnie lepiej niz na mazurach bo mniej tłoczno i taniej:) a równie urokliwie;)
i co roku robimy sobie spływ kajakowy w okolicy osia

Ostatnia edycja:
reklama
znalazłam jescze cos takiego

Camping 134

camping wyrózniony w konkursie mister camping 2006-2010 :-)

fajne miejsce w lesie blisko jeziora - western city i mini zoo- super atrakcje dla starszych dzieciaków...i starszych:) Rancho w Grudziądzu - RUDNIK WESTERN CITY
dodatkowo w grudziadzu jest piekna starówka i baseny solankowe
GEOTERMIA GRUDZIĄDZ - Baseny

za jaskis czas wyb ieramy sie na te baseny - dobre dla naszego alergika:) to ozemy podjechac obejrzec ten kemping - jak uwazacie?

Do góry