niby tak, ale nie bardzo sobie wyobrażam, tym bardziej że niejeżdżąca z deka autem jestemzawsze możesz sama)
reklama
ligotka
Fanka BB :)
margoz ja to mojemu na razie nie mowie bedzie marudzil dwa miesiace! Powiem jak juz wszystko dogramy i upre sie nie ma wyjscia w koncu Paulinka tez chce jechac majac dwie baby w domu nie bedzie mogl odmowic hehe
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ja tez za chociazby miala bym jechac sama z Iza i martynka
ponieważ jest juz troche chetnych - w zasadzie można juz działać - czas zastanowić się - gdzie
wrzucajcie więc propozycje a potem zrobi sie z tego tez ankietę:
moje typy to:
morze
bory tucholskie - fajne tereny, fajne ośrodki i natura , natura, natura , a dla tatusiów i chetnych mam można by nawet zorgaznizowac kajaki
wspomniane okolice uniejowa
okolice konina - sa tam jeziora i fajne ośrodki np w mikorzynie
pojezierze drawskie - j.w
skoro wspomniałam to tropical island
ewentualnie góry - sudety, kotlina kłodzka - tylko w góry większość chyba ma daleko...
no i wasze propozycje
wrzucajcie więc propozycje a potem zrobi sie z tego tez ankietę:
moje typy to:
morze
bory tucholskie - fajne tereny, fajne ośrodki i natura , natura, natura , a dla tatusiów i chetnych mam można by nawet zorgaznizowac kajaki
wspomniane okolice uniejowa
okolice konina - sa tam jeziora i fajne ośrodki np w mikorzynie
pojezierze drawskie - j.w
skoro wspomniałam to tropical island
ewentualnie góry - sudety, kotlina kłodzka - tylko w góry większość chyba ma daleko...
no i wasze propozycje
ja rozmawialam z moim W i te bory tucholskie to chyba wg nas najlepsze sami chcielismy to zaproponowac w szkołach w każdym podręczniku do geografii o tym piszą ze tam tak pięknie
zwłasza latem my bylismy w zeszlym oku w swornychgaciach - fajnie było tak swornie hehe - wlsnie w okolicach charzykowy jest fajnie- jak dla mnie lepiej niz na mazurach bo mniej tłoczno i taniej a równie urokliwie
i co roku robimy sobie spływ kajakowy w okolicy osia
Ostatnia edycja:
reklama
znalazłam jescze cos takiego
Camping 134
camping wyrózniony w konkursie mister camping 2006-2010 :-)
fajne miejsce w lesie blisko jeziora - western city i mini zoo- super atrakcje dla starszych dzieciaków...i starszych Rancho w Grudziądzu - RUDNIK WESTERN CITY
dodatkowo w grudziadzu jest piekna starówka i baseny solankowe
GEOTERMIA GRUDZIĄDZ - Baseny
za jaskis czas wyb ieramy sie na te baseny - dobre dla naszego alergika to ozemy podjechac obejrzec ten kemping - jak uwazacie?
Camping 134
camping wyrózniony w konkursie mister camping 2006-2010 :-)
fajne miejsce w lesie blisko jeziora - western city i mini zoo- super atrakcje dla starszych dzieciaków...i starszych Rancho w Grudziądzu - RUDNIK WESTERN CITY
dodatkowo w grudziadzu jest piekna starówka i baseny solankowe
GEOTERMIA GRUDZIĄDZ - Baseny
za jaskis czas wyb ieramy sie na te baseny - dobre dla naszego alergika to ozemy podjechac obejrzec ten kemping - jak uwazacie?
Podziel się: