reklama
dorotar110
Fanka BB :)
VIOLA AGAPKA chyba jest na urlopie, może jak wróci to da nam znać.
dorotar110
Dziewczyny wielkimi krokami zbliża się 29 czy któraś umawia się na spotkanie??//
dorotar110
FREYIA ech szkoda, że znowu nie uda nam się spotkać.
dorotar110
VIOLA hmmm nie wiem tak na prawdę dokładnie o której, wiesz jak to u lekarzy, jak ogarnę bałągan poremontowy, poszukam kartki z zapisem i zobaczę które mamy numerki, ale z tego co pamiętam to tym razem jakoś początkowe.
Lekarz przyjmuje od 8, myślę że może do 10 się tam na Banacha ogarniemy, ale mówię to nie jest na 100% pewne, bo nie wiem dokładnie, różnie się tam schodzi.
MALEŃSTWO a Ty jak dasz radę przyjechać???
Lekarz przyjmuje od 8, myślę że może do 10 się tam na Banacha ogarniemy, ale mówię to nie jest na 100% pewne, bo nie wiem dokładnie, różnie się tam schodzi.
MALEŃSTWO a Ty jak dasz radę przyjechać???
Milva
Zbójkowa mama;)
W niedzielę będziemy w Wawie , dajcie propozycje gdzie się spotkamy
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
My przyjeżdżamy późno w sobotę i nocujemy u znjaomych na Pradze, a z samego rana w niedzielę będziemy jeździć po warszawie i oglądać co się da, nie mam pojęcia gdzie i co jeszcze więc chyba nam będzie łatwiej się dostosować ?
Wiola tez sie pisze na spotkanie, na fb rozmawiałyśmy, tylko ma szkołę od 13-17.45 , więc tylko do południa jej pasuje.
Wiola tez sie pisze na spotkanie, na fb rozmawiałyśmy, tylko ma szkołę od 13-17.45 , więc tylko do południa jej pasuje.
Ostatnia edycja:
Podziel się: