reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Warszawianek

kpi23

Fanka BB :)
Miasto
Józefosław k/Warszawy
Założyłam wątek dotyczący spotkania Warszawianek, żeby łatwiej nam było zgrać termin i miejsce - dzięki, kreatorka, za pomysł ;)

Piszcie kiedy i gdzie możecie się spotkać.

Ja wracam do pracy po zwolnieniu więc pasują mi godziny popołudniowe i weekendy. Miejsce nie ma większego znaczenia - jestem mobilna i dojadę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja nie pracuję, więc pasuje mi praktycznie każdy dzień :happy2: no chyba, że akurat wypada lekarz lub coś podobnego, niestety styczeń mam raczej zawalony. Wolałabym spotkać się w miarę o wczesnej godzinie, bo będę musiała dojechać pociągiem 55 km do Warszawy, a nie chcę wracać jak będzie ciemno :sorry2:. Podsumowując najlepiej początek lutego, wczesne godziny :-D a do miejsca się dostosuje, chociaż wolałabym nie za skomplikowane lokalizacje :-D

Powiedzmy tak, żebym o 17 już mogła z Warszawy wyjechać, a nieskomplikowane lokalizacje to wszystkie te gdzie może trafić ktoś kto zna tylko typowe miejsca w Warszawie np. Stare miasto :p najlepiej nie za daleko od jakiejś stacji pkp

Powiedzmy tak, żebym o 17 już mogła z Warszawy wyjechać, a nieskomplikowane lokalizacje to wszystkie te gdzie może trafić ktoś kto zna tylko typowe miejsca w Warszawie np. Stare miasto :p najlepiej nie za daleko od jakiejś stacji pkp

dla mnie lokalizacja ok ale wyjazd o 17 z Warszawy to oznacza koniec spotkania przed 17???

Ja do 16 pracuję ...
A jak u Ciebie w weekend?

Hej, a ja pracuję codziennie od 11-19 ale mogę wyjsc ok 17.30 z pracy jak mąż mnie zmieni a weekendy.. najchętniej w sobote w dzień.

hej!
ja jestem na zwolnieniu więc spokojnie się dostosuję, weekendy też mi pasują, co do lokalizacji to może jakieś centrum handlowe i jakaś miła knajpka? może złote tarasy? dojeżdżające pociągiem będą miały blisko do stacji? tak jest taka fajna włoska knajpka- koło lodowiska złote tarasy.

reklama
Do góry