reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Poznanianek :-)

reklama
Piszę tu z racji tego że tu same poznanianki a pytanie ma właśnie do Was. Który szpital w Poznaniu ma najlepszy oddział położniczy i dla noworodków?? W tym tygodniu jadę bowiem do Poznania a że prawie 300 km i zaawansowana ciąża to wolę się przygotować na każdą ewentualność.

wg mnie i wiekszosci moich znajomych to na Polnej,najlepiej zabezpieczony na kazda mozliwosc szpital polozniczy w poznaniu, i fachowy personel.

Mam kolejne pytanie do mieszkanek Poznania :-) Gdzie u Was jest sklep z największą ilością wózków?? Tak żeby było można sobie każdy dokładnie na spokojnie obejrzeć. Chodzi mi o sklep z największym wyborem wózków różnych producentów najlepiej.

Mam kolejne pytanie do mieszkanek Poznania :-) Gdzie u Was jest sklep z największą ilością wózków?? Tak żeby było można sobie każdy dokładnie na spokojnie obejrzeć. Chodzi mi o sklep z największym wyborem wózków różnych producentów najlepiej.

Ja oglądałam w King Crossie w sklepie Gluck, innego dużego nie znam.

reklama
fajny dla dzieci jest Pati&Maks niedaleko szpitala na polnej,bylam tam pare dni temu,ale nie jestem pewna czy sa tam wozki;/

Do góry