reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutowych mam ;)

krisowa - ja normalnie karmię. Nawet przytrafiło mi się karmić już w przedszkolu, zasłaniam tylko cycka pieluchą. Na dworze kiedyś karmiłam Kubusia :) to normalna rzecz jest. Nikt na Nas nie patrzy z szokiem (patrz karmi piersią). Tylko jak ktoś spojrzy, to się uśmiecha ;)

cyśka
- a Ty się z Nami nie spotkasz?

a co z Digitalis?

reklama
Munie- kilka dziewczyn jest z okolic Poznania wiec moze uda sie kiedys umówic na spacer po Malcie:)
ja tam chętna.

Daissy, dobry pomysł, tylko musiałaby być bardzo ładna pogoda, bo nad Maltą strasznie wieje...

Blair, nie doczytałam:)

krisowa najwygodniej byłoby ściągnąć pokarm i nakarmić go butelką.
Ja należę do tych co to mają opory jak ktoś obcy patrzy jak karmie piersią, nawet w szpitalu mnie to krępowało więc cycka wyciągnę jak już nie będzie wyjścia i nie będzie zimno :)

ja karmię w CZD, albo jak jestesmy u innych specjalistow... ale nie jezdze poki co do centrów handlowych bo nie wyobrazam sobie wyciagac cyca na laweczce w holu pelnym ludzi... czekam na cieplo, to w aucie bym nakarmila, w parku nie bede miala oporow ale zimno by wyciagac cyc, wiec czekam na cieplo i dopiero wtedy moge sie spotkac

krisowa - w centrum handlowym są specjalne pokoje do karmienia piersią, tam to i ja na ławeczce nie karmię - za dużo ludzi, choć w parku nie jest mniej ale jakoś tak inaczej zawsze ;)

Niech ta pogoda poprawia się szybciej ;)

Pewnie :D jestem za, ale od poniedziałku, bo po pierwsze primo ;-) pogoda się psuje od jutra :-( a po drugie primo :-p to mój teśc jutro przyjeżdża na weekend:dry: allle od poniedziałku jestem chętna!

reklama
Do góry