dobra miałam nie komentować ale...LODZIARY, no oszczana jestem jak nic, dajcie pampersa bo nie wytrzymię! I co Aneciak zatkało kakało? Zobacz jaka orgaznizacja ha! Patrzaj i ucz się!
GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra miałam nie komentować ale...LODZIARY, no oszczana jestem jak nic, dajcie pampersa bo nie wytrzymię! I co Aneciak zatkało kakało? Zobacz jaka orgaznizacja ha! Patrzaj i ucz się!
Tak 20 listopadek póki co Rechotek mnie zgarnie z Gniezna, to jak się zgodzi to ciebie też Fontanna czekolady. brzmi cuuudnie [/FONT]
Mezzo Forte znam bardzo dobrze. Może i wygodnie jest, ale bardzo kiepski kibelek;-) i obsługa nie bardzo (zazwyczaj jedna Pani za barem i nie ma kiedy przynieść jedzenia, trzeba długo czekać). Wiem, bo to zaraz koło mojej szkoły i chodziłam tam. NIE POLECAM!
Jak dla mnie może być i niedziela rano:-)
PS. Jutro przejdę się po starym, pooglądam knajpki i popytam co i jak.
Tygrynko ja 20 to jeszcze w cholernym Oslo bede siedziec, buuuuuuuu:--(
Mezus przylatuje 17 grudnia, to dosc odlegla data, ale mysle, ze po swietach jeszcze jakies spotkanko mozna zrobic?:-):-)
ja 20 nie mogę nie pasi mi mi pasuje sobotka niedzielka lajcikowo
ja moge zaproponować jeszcze Fontannę Czekolady naprzeciwko Kupca, ciut drożej, mega słodko i wygodnie )))
przyjeżdżaj kiedykolwiek!!!! i wtedy się spotkamy i zorganizujemy coś z tymi które dadzą radę
No tu nie ma nic do śmiacia Wielkie szczęście że ja nie wiem co to brzydkie (bo intuicja mi podpowiada że na pewno ładne nie jest), bo na bank bym zemdlała.
brzmi kusząco....przemyślę na pewno ale nie chciałabym robić kłopotu...
No jak słowo daję. Ja se spokojnie herbatę piję a tu takie rzeczy!!!! Lodziary??? Słabo mi