reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
Mezzo Forte znam bardzo dobrze. Może i wygodnie jest, ale bardzo kiepski kibelek;-) i obsługa nie bardzo (zazwyczaj jedna Pani za barem i nie ma kiedy przynieść jedzenia, trzeba długo czekać). Wiem, bo to zaraz koło mojej szkoły i chodziłam tam. NIE POLECAM!
Jak dla mnie może być i niedziela rano:-)
PS. Jutro przejdę się po starym, pooglądam knajpki i popytam co i jak. :cool:

No to Mezzoforte odpada :) Popatrz wtedy czy coś ciekawego jest na starym no i godnego naszego przybycia :) I daj znać słonko :)

Tygrynko ja 20 to jeszcze w cholernym Oslo bede siedziec, buuuuuuuu:-:)-(
Mezus przylatuje 17 grudnia, to dosc odlegla data, ale mysle, ze po swietach jeszcze jakies spotkanko mozna zrobic?:-):-)

Myślę, że damy radę coś jeszcze zorganizować :) Spoko uszki do góry :)

ja moge zaproponować jeszcze Fontannę Czekolady naprzeciwko Kupca, ciut drożej, mega słodko i wygodnie :))))
przyjeżdżaj kiedykolwiek!!!! i wtedy się spotkamy i zorganizujemy coś z tymi które dadzą radę:tak:

Ja też o niej myślałam ale ją zlikwidowali :-( a tam sofy wygodne były teraz tam jest sushi - bleeeeeeeeee To w zależności ile osób będzie to ustalimy miejsce czy kafejka czy restauracja bo mi jeszcze Camea się przypomniała - pyszne szarlotki z lodami

reklama
Do góry