...Bodzia nie dodalas .."jak to bylo w ubieglym roku"Ja wysiadam.Jedynym środkiem lokomcji dla mnie pociag no i niestety byłby to za duzy wydatek i wysiłek.Ale mam nadzieje,że reszta sie spotka i wybawi za nieobecne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
och przepraszam.To dlatego,że ja byłam wtedy nowa świeża mama u Was....Bodzia nie dodalas .."jak to bylo w ubieglym roku"
Już się poprawiam
Jak to było w ubiegłym roku
Dla mnie Wrocław to też cała wyprawa :-(. A może zróbmy tak: zapraszam do Torunia .
Może będzie tak, że w czasie wakacji uda się gdzieś spotkać chociaż w mniejszym gronie. My będziemy tydzień od 26.07 w Łasinie koło Ustronia Morskiego, a wcześniej jedziemy z teściami też na tydzień nad morze, ale tu jeszcze lokalizacja i konkretny termin nie są określone - pewnie okolice Wybrzeża Gdańskiego. Jak będę znać szczegóły to dam znać.
Może będzie tak, że w czasie wakacji uda się gdzieś spotkać chociaż w mniejszym gronie. My będziemy tydzień od 26.07 w Łasinie koło Ustronia Morskiego, a wcześniej jedziemy z teściami też na tydzień nad morze, ale tu jeszcze lokalizacja i konkretny termin nie są określone - pewnie okolice Wybrzeża Gdańskiego. Jak będę znać szczegóły to dam znać.
M
maja33
Gość
dziewczyny a moze okreslimy jakies srodkowe miasto dla wszystkich bo dla mnie wroclaw to tez kawal drogi jakies 6godz troszke daleko ale np okolice bydgoszczy, torunia czy wloclawka po warszawe bardzo chetnie no i pomysl np nad morze bylby super tez sie wybieramy w miedzy czasie, ja hcialabym abyscie napisaly ktore miasto wam odpowiada a ja wybiore najblizsze mnie
:-):-):-)
:-):-):-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Jak dla mnie Warszawa też może być ;-). Poza tym mam taką fajną koleżankę w Zyrardowie to mogłabym ją zabrać po drodze
Nad polskie morze w tym roku nie wybieramy się, bo w planach jest wyjazd na 2 tygodnie do Chorwacji , więc z nikim nad morzem sie nie spotkam.
Nad polskie morze w tym roku nie wybieramy się, bo w planach jest wyjazd na 2 tygodnie do Chorwacji , więc z nikim nad morzem sie nie spotkam.
Pola 30
Fan(ka)
Powodzeniaz Kobitki
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
mimo że nie cierpię Wawy to JUPI< JUPI< JUPIJak dla mnie Warszawa też może być ;-). Poza tym mam taką fajną koleżankę w Zyrardowie to mogłabym ją zabrać po drodze
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: