reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Felkaa - fantastyczna wiadomosć - będę kciukać by ten wyjazd służbowy wypalił:tak:Strasznie chciałabym Cię (Was) poznać!

w kwestii warunków "lokalowych" chcę dodać, że nam 2 łóżka są potrzebne i że nie mam nic przeciwko by współdzielić pokój z kimś jeszcze - NiL jak usną to raczej chrapią do rana i nic ich nie zbudzi. Więc nie myślcie, że my oddzielnie chcemy bo tak nie jest.

u nas to samo benio jak zaśnie to śpi do rana potrzeba tylko pokoju dobrze zamykanego i bez jakis niebezpiecznych rzeczy ewentualnie - ustawiamy wtedy połączenie miedzy komorkami i sie słyszymy :)

my raczej 2+1, w maju mam co prawda wyjazd firmowy ale jeszcze nie wiem w który weekend więc póki co wszystkie terminy mi pasują

oj to mnie sie zupelnie nie podoba :( stare łazienki i jak na moje wprawne oko troche brudawo . odpisali moze ile za nocke bo jesli wiecej niz 30 zł to chyba sie nie oplaca

ironia popraw linka bo nie działa (jak wpisuję ręcznie to mi coś koło Poznania wyskakuje).
Co do Libry to może być (łazienki starszego typu, że tak powiem, ale da radę przez noc czy dwie się "pomęczyć", nie?). Ale faktycznie zgadzam się z ironią, że 30 - nie więcej będzie ok tam.
Powiem Wam, że mi w sumie wsio ryba, byle było coś do spania.

reklama
Do góry