reklama
andariel
mama super dwójki :]
Felkaa - fantastyczna wiadomosć - będę kciukać by ten wyjazd służbowy wypaliłStrasznie chciałabym Cię (Was) poznać!
w kwestii warunków "lokalowych" chcę dodać, że nam 2 łóżka są potrzebne i że nie mam nic przeciwko by współdzielić pokój z kimś jeszcze - NiL jak usną to raczej chrapią do rana i nic ich nie zbudzi. Więc nie myślcie, że my oddzielnie chcemy bo tak nie jest.
w kwestii warunków "lokalowych" chcę dodać, że nam 2 łóżka są potrzebne i że nie mam nic przeciwko by współdzielić pokój z kimś jeszcze - NiL jak usną to raczej chrapią do rana i nic ich nie zbudzi. Więc nie myślcie, że my oddzielnie chcemy bo tak nie jest.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
my raczej 2+1, w maju mam co prawda wyjazd firmowy ale jeszcze nie wiem w który weekend więc póki co wszystkie terminy mi pasują
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
A dziewczyny jak z ankietą? Wszystkie zainteresowane proszę o wypełnienie, bo muszę zacząć szukać noclegów i musimy jakiś termin wybrać.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Znalazłam właśnie taką ofertę: http://libra.tomaszow.net/
I powiem Wam szczerze, że to jest chyba jedyne miejsce z sensownymi cenami, warunkami i na taką ilość osób. Wysłałam zapytanie i dam znać jak odpiszą :-)
I powiem Wam szczerze, że to jest chyba jedyne miejsce z sensownymi cenami, warunkami i na taką ilość osób. Wysłałam zapytanie i dam znać jak odpiszą :-)
andariel
mama super dwójki :]
ironia popraw linka bo nie działa (jak wpisuję ręcznie to mi coś koło Poznania wyskakuje).
Co do Libry to może być (łazienki starszego typu, że tak powiem, ale da radę przez noc czy dwie się "pomęczyć", nie?). Ale faktycznie zgadzam się z ironią, że 30 - nie więcej będzie ok tam.
Powiem Wam, że mi w sumie wsio ryba, byle było coś do spania.
Co do Libry to może być (łazienki starszego typu, że tak powiem, ale da radę przez noc czy dwie się "pomęczyć", nie?). Ale faktycznie zgadzam się z ironią, że 30 - nie więcej będzie ok tam.
Powiem Wam, że mi w sumie wsio ryba, byle było coś do spania.
reklama
Podziel się: