reklama
ironia - nie, ale kojarzę Benia 'z twarzy' myślę, że rozpoznam Aestimę, trasię, Madzioolkę, Doris (bo poznałam), moon i forever(oglądałam fotki z poprzedniego zjazdu i chyba wiem które to buźki), kati martę, dubeltówkę oraz piękność andariel ale nie znam wszystkich z imienia, więc Ty ironia będiesz wołać 'ej Ty' a ja po ksywkach z bb
_Angel_
Mama małej stokrotki
może w końcu będzie nam dane bo ja jak najbardziej na zlot się pisze terminy i na maj i na kwiecień mam wolne Ironia może mogłybyśmy się jakoś zgrać i zabrałabyś mnie i Bianke po drodzefelka -a ty moja twarz pewnie tez nie kojarzysz ja asinke kiedys spotkałam w krakowie wieki temu wiem jak angel wyglada chociaz nie dane nam było sie spotkać
reklama
andariel
mama super dwójki :]
A ja, podobnie jak Felkaa, raczej mam problem w odległości, niż w dacie zjazdu. Aestima - Wy wtedy byście wszyscy autem jechali czy jak? Autem wyskakuje ok.5 godz.jazdy, pks-em to już odpada (ja równieź wolałabym jechać sama z Leosiem, niż cała ferajną).
Na razie więc się nie opowiadam za terminem. Będę Was "śledzić" i zobaczymy co dalej.
W tym miejscu wyrazy uznania dla asinki, która usiłowała twardo trzymać się sprawy, której ten wątek dotyczy - tj.ankiety dot.proponowanych dat.
Na razie więc się nie opowiadam za terminem. Będę Was "śledzić" i zobaczymy co dalej.
W tym miejscu wyrazy uznania dla asinki, która usiłowała twardo trzymać się sprawy, której ten wątek dotyczy - tj.ankiety dot.proponowanych dat.
Podziel się: