reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
Byłam :) było bardzo sympatycznie (oprócz niewygodnych krzeseł), w zasadzie dla mnie najciekawszy był gość p, Paweł Zawitkowski bardzo fajnie pokazywał że tak powiem "obsługę" dziecka i to na żywo :) było co nie co o noszeniu w chustach i o krwi pępowinowej. Nawet wygrałam kurs w internetowej szkole rodzenia :) co prawda dla mnie już ciut za późno ale podarowałam go kumpeli, która jest w 15tc. więc generalnie super :) Lilianna wyślij swoje zgłoszenie na maj tu podaje linka całej akcji Mama rozmawia | Na bieżąco warto się przejść :D

Pozostały już tylko ostatnie wolne miejsca na czerwcowe spotkanie "Mama rozmawia"
Spotkanie jest bezpłatne dla uczestniczek a gościem specjalnym będzie Paweł Zawitkowski, nazywany zaklinaczem dzieci. Wystarczy wysłać maila na adres agnieszka@mamarozmawia.pl aby otrzymać zaproszenie. Decyduje kolejność zgłoszeń. na wszystkie mamy czeka wiele atrakcji i prezentów. Szczegóły na Mama rozmawia | Strona startowa

Dla mieszkanek Poznania i okolic organizowane są spotkania "Mama rozmawia" Uczestniczkami mogą być tylko przyszłe mamy, a udział jest BEZPŁATNY. Ostatnie przed wakacjami spotkanie odbędzie sie 29 czerwca, które poprowadzi Ania Maruszeczko a gościem specjalnym będzie Paweł Zawitkowski.
Pozostały jeszcze ostatnie wolne miejsca. Rejestracja na adres agnieszka@mamarozmawia.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Szczegóły na stronie spotkań www.mamarozmawia.pl. Decyduje kolejność zgłoszeń!

Witajcie,
niestety księgarenka nie była zainteresowana współpraca ale znalazłam inne miejsce.

www.sztukapuka.pl

ze względu na profil miejsca i ich stałe grupy warsztaty odbyłyby się w tygodniu w godzinach przedpołudniowych.

Ostatnia edycja:
reklama