reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania mam kwietniowych

hehhe, a ja tylko podgladam i poggladam jak sie ugadac w tym Wroclawiu nie umiecie hehhe

a ktoras kiedys wspominala o ogolnopolskim spotkaniu??? to dopiero by trwalo znalezc odpowiedni termin ;-)

reklama
Katik takie spotkanie to sie organizuje rok wcześniej ;-) podaje się termin i wszyscy sobie rezerwują wtedy wolne :-D
ja tak ze spotkaniem klasowym zrobiłam :-D

Katik- Ty nie podglądaj, tylko przyjeżdżaj :-D

Agnieszka- ja na spotkanie klasowe jeszcze nigdy nie dotarłam, bo na rok do przodu nie dam rady zaplanować, a w ostatniej chwili też do luftu :-( ale z kim mam się widywać, to się widuję :-D

Wieści od Moni zarezerwuje sobie ten termin:tak::-):-):-)

To widzę kobietki że jest nadzieja że się spotkamy:tak: teraz tylko niech Dagosława się określi :-p

Agnieszka my mamy spotkania klasowe ale co z tego jak na nie przyjeżdżają te osoby z którymi widuję się bardzo często a inni mają to gdzieś:no:

Katik może zrobisz nam niespodziankę i przylecisz :tak::-)

Aniez, Gosienka, ja z mila checia!
Tyle, ze Polce paszport sie skoncyczyl, i czekam na nowy, wiec musialaby zostac z Ł, a ze ja w 2 dni nie obroce tam i spowrotem, to Ł potrzebowalby urlopu, a w chwili obecnej nie ma o tym nawet mowy...
Pozatym my MOZE z koncem pazdziernika bedziemy w PL, ale to takie mgliste, bardzi mgliste plany.....

reklama
Daga- wez Kacusia i Olke pod pache, niech sobie Kacus pojedzie ogladac jakies TV czy, co on tam lubi a Ty chociaz na troche przyjdz do nas :-D i polaczysz przyjemne z pozytecznym :-)

Do góry