reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Katik takie spotkanie to sie organizuje rok wcześniej ;-) podaje się termin i wszyscy sobie rezerwują wtedy wolne
ja tak ze spotkaniem klasowym zrobiłam
ja tak ze spotkaniem klasowym zrobiłam
gosienkag76
Fanka BB :)
Wieści od Moni zarezerwuje sobie ten termin:-):-):-)
To widzę kobietki że jest nadzieja że się spotkamy teraz tylko niech Dagosława się określi
Agnieszka my mamy spotkania klasowe ale co z tego jak na nie przyjeżdżają te osoby z którymi widuję się bardzo często a inni mają to gdzieś
Katik może zrobisz nam niespodziankę i przylecisz :-)
To widzę kobietki że jest nadzieja że się spotkamy teraz tylko niech Dagosława się określi
Agnieszka my mamy spotkania klasowe ale co z tego jak na nie przyjeżdżają te osoby z którymi widuję się bardzo często a inni mają to gdzieś
Katik może zrobisz nam niespodziankę i przylecisz :-)
e.salamandra
Mama pełną parą
Pomorskie spotkanie - jestem za 12:00 w niedziele, starówka Gdańska :-)
Katik
...jestem mamą...
Aniez, Gosienka, ja z mila checia!
Tyle, ze Polce paszport sie skoncyczyl, i czekam na nowy, wiec musialaby zostac z Ł, a ze ja w 2 dni nie obroce tam i spowrotem, to Ł potrzebowalby urlopu, a w chwili obecnej nie ma o tym nawet mowy...
Pozatym my MOZE z koncem pazdziernika bedziemy w PL, ale to takie mgliste, bardzi mgliste plany.....
Tyle, ze Polce paszport sie skoncyczyl, i czekam na nowy, wiec musialaby zostac z Ł, a ze ja w 2 dni nie obroce tam i spowrotem, to Ł potrzebowalby urlopu, a w chwili obecnej nie ma o tym nawet mowy...
Pozatym my MOZE z koncem pazdziernika bedziemy w PL, ale to takie mgliste, bardzi mgliste plany.....
reklama
Podziel się: