reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
jak Pruszcz, to mi jeszcze bardziej to na reke:-D
jedno czego moge sie obawiac to pogoda, bo jak bedzie padac to lipa a jak slonce za mocno przygrzeje, to tez w faktorii nie ma sie gdzie pod dach schowac zeby dzieciaki sie nie spalily za bardzo. ale to tylko moze czarnowidztwo, bo w sumie zawsze mozna parasol ze soba wziac:zawstydzona/y:;-)

Pojawiły sie pytania w kwestii spotkania we Wro na głównym więc doczłapalam na właściwy watek :-)

Mi z wrzesniowych weekendow pasuje tylko najblizszy i do tego tylko sobota po 14:00, takze jak sie nie da, to trudno, jak ugadacie inny termin to sie postaram, ale na 95% bedzie to niemozliwe.

Takze prosze sie udzielac i ustalac :-D Glownodowodzaca zostanie chyba Gosienka, co? :-p

3-4 września jak dla mnie odpada. Mój mąż wyjeżdża i jeszcze nie wiem, w które weekendy będzie w domu. Ale jeden weekend na pewno będę we Wrocku. Jak nie uda się trafić w weekend BB-mowy, to może w jakimś mniejszym gronie się spotkamy

Ja to generalnie nie wiem w ogole co mi pasuje :-p
Jest szansa że mąż pojedzie do Legnicy w sobotę 3-go września ale jak pojedzie to rano i do południa tam pewnie bedzie...a potem to generalnie nie wiem kiedy jest w domu :-( i czy w ogóle w tamtym kierunku pojedzie. A samej z chłopakami to na taką trasę nie jade bo świra dostane

a mnie by pasił najbliższy weekend, jeśli tylko się lepiej poczuję (nie wierzę, żeby miało być inaczej), tylko musiałabym wiedzieć do jutra, najpóźniej środa dopołudnia, bo gdyby jechała to z noclegiem, więc muszę mieć czas coś znaleźć i zarezerwować.
czekam na rozwój sytuacji

Hahaha... widzę, że dwa spotkania obgadujemy :-)

Rozmawiałam z Gosieńką (myslę, że tu za jakąś chwilę zaglądnie) i wstępnie ustaliłyśmu 3 września.

Elvie, Maonka- nic się nie da zrobić? Jak nie to trzeba będzie dwa spotkania organizować, tylko kolejne w październiku :-(
Agnieszka- i jak mąż, przywiezie Was w sobotę? Byłaby szansa na popołudniówkę?
Anna oj- jak Tobie sobota posuje, to ja nie widzę problemu :-)
Daga- co z Tobą?
Monia- halo... ty tu zaglądasz, czy mamy Cibie jakoś inaczej szukać ;-)
Gosieńka- Tobie wiem, że 3 pasuje :-)
Aniam- Ty się odgrażałaś, że do Wro przyjeżdżasz i co??? ;-)

Kto jeszcze chętny? :-D

No i kwestia miejsca pozostaje otwarta... jakieś propozycje?

Wkleję swojego poprzedniego posta z miejscami, które udało mi się wymyśleć ostatnio:

"Więc tak... niewiele sensownego da się z takimi maluszkami wymysleć, moja kumpela polecila mi to miejsce www.mamczascafe.pl/galeria/galeria/?album=1&gallery=2 z tego co czytałam oprócz kawiarni, mają tez piaskownicę przed budynkiem i basen z kulkami, zaznaczam że nigdy tam nie byłam, ale mozna zadzwonić i dopytać co i jak.

Gosieńka- jak już zaczęłaś ten temat i organizację, to 'pospinaj' dziewczyny i może zarezerwujcie stolik (żeby nie było, że mają jakieś urodziny, czy wakacje i dziewczyny zjadą a tam ciemno i głucho).

Drugim miejscem jest BlaBla Cafe www.maybebaby.pl/the-project/bla-bla-cafe trzecim Restauracja Teatralna przy Teatrze Lalek- park przed, ale w środku to myślę, że ta ładna sala zabaw dla dzieci jest 'do wynajęcia', a nie ogólnie dostępna... No i ponieważ to ścisłe centrum, może być drogo. Też nie byłam
biggrin.gif
bo my w parkach siedzimy
biggrin.gif

Od razu napiszę, że moje pongo między 12:00 a 14:30 jest do niczego, więc dla nas najlepsza gopdzina to, albo poranna
biggrin.gif
albo po 14:30, ale postaramy się dopasować... jakby spał, to będziemy myśleć
biggrin.gif
".

reklama
jak już mówiłam Gosieńce ja będę dopiero wiedzieć w piątek :-( i jak już to bedą to godziny dopołudniowe (czyli gdzieś 8-12) w tych okolicach. Jeśli nie wypali mu ta robota w Legnicy to specjalnie nie pojedziemy bo A. w niedziele rano do niemiec jedzie na szkolenie i wraca dopiero w czwartek.

Do góry