reklama
jak Pruszcz, to mi jeszcze bardziej to na reke
jedno czego moge sie obawiac to pogoda, bo jak bedzie padac to lipa a jak slonce za mocno przygrzeje, to tez w faktorii nie ma sie gdzie pod dach schowac zeby dzieciaki sie nie spalily za bardzo. ale to tylko moze czarnowidztwo, bo w sumie zawsze mozna parasol ze soba wziac;-)
jedno czego moge sie obawiac to pogoda, bo jak bedzie padac to lipa a jak slonce za mocno przygrzeje, to tez w faktorii nie ma sie gdzie pod dach schowac zeby dzieciaki sie nie spalily za bardzo. ale to tylko moze czarnowidztwo, bo w sumie zawsze mozna parasol ze soba wziac;-)
aniez
Fanka BB :)
Pojawiły sie pytania w kwestii spotkania we Wro na głównym więc doczłapalam na właściwy watek :-)
Mi z wrzesniowych weekendow pasuje tylko najblizszy i do tego tylko sobota po 14:00, takze jak sie nie da, to trudno, jak ugadacie inny termin to sie postaram, ale na 95% bedzie to niemozliwe.
Takze prosze sie udzielac i ustalac Glownodowodzaca zostanie chyba Gosienka, co?
Mi z wrzesniowych weekendow pasuje tylko najblizszy i do tego tylko sobota po 14:00, takze jak sie nie da, to trudno, jak ugadacie inny termin to sie postaram, ale na 95% bedzie to niemozliwe.
Takze prosze sie udzielac i ustalac Glownodowodzaca zostanie chyba Gosienka, co?
3-4 września jak dla mnie odpada. Mój mąż wyjeżdża i jeszcze nie wiem, w które weekendy będzie w domu. Ale jeden weekend na pewno będę we Wrocku. Jak nie uda się trafić w weekend BB-mowy, to może w jakimś mniejszym gronie się spotkamy
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja to generalnie nie wiem w ogole co mi pasuje
Jest szansa że mąż pojedzie do Legnicy w sobotę 3-go września ale jak pojedzie to rano i do południa tam pewnie bedzie...a potem to generalnie nie wiem kiedy jest w domu :-( i czy w ogóle w tamtym kierunku pojedzie. A samej z chłopakami to na taką trasę nie jade bo świra dostane
Jest szansa że mąż pojedzie do Legnicy w sobotę 3-go września ale jak pojedzie to rano i do południa tam pewnie bedzie...a potem to generalnie nie wiem kiedy jest w domu :-( i czy w ogóle w tamtym kierunku pojedzie. A samej z chłopakami to na taką trasę nie jade bo świra dostane
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
a mnie by pasił najbliższy weekend, jeśli tylko się lepiej poczuję (nie wierzę, żeby miało być inaczej), tylko musiałabym wiedzieć do jutra, najpóźniej środa dopołudnia, bo gdyby jechała to z noclegiem, więc muszę mieć czas coś znaleźć i zarezerwować.
czekam na rozwój sytuacji
czekam na rozwój sytuacji
e.salamandra
Mama pełną parą
kici kiedy wyjeżdżasz? Może na dniach ustalimy jakieś szczegóły z kamisia i agą, żeby nam czasu przypadkiem nie zabrakło :-)
aniez
Fanka BB :)
Hahaha... widzę, że dwa spotkania obgadujemy :-)
Rozmawiałam z Gosieńką (myslę, że tu za jakąś chwilę zaglądnie) i wstępnie ustaliłyśmu 3 września.
Elvie, Maonka- nic się nie da zrobić? Jak nie to trzeba będzie dwa spotkania organizować, tylko kolejne w październiku :-(
Agnieszka- i jak mąż, przywiezie Was w sobotę? Byłaby szansa na popołudniówkę?
Anna oj- jak Tobie sobota posuje, to ja nie widzę problemu :-)
Daga- co z Tobą?
Monia- halo... ty tu zaglądasz, czy mamy Cibie jakoś inaczej szukać ;-)
Gosieńka- Tobie wiem, że 3 pasuje :-)
Aniam- Ty się odgrażałaś, że do Wro przyjeżdżasz i co??? ;-)
Kto jeszcze chętny?
No i kwestia miejsca pozostaje otwarta... jakieś propozycje?
Wkleję swojego poprzedniego posta z miejscami, które udało mi się wymyśleć ostatnio:
"Więc tak... niewiele sensownego da się z takimi maluszkami wymysleć, moja kumpela polecila mi to miejsce www.mamczascafe.pl/galeria/galeria/?album=1&gallery=2 z tego co czytałam oprócz kawiarni, mają tez piaskownicę przed budynkiem i basen z kulkami, zaznaczam że nigdy tam nie byłam, ale mozna zadzwonić i dopytać co i jak.
Gosieńka- jak już zaczęłaś ten temat i organizację, to 'pospinaj' dziewczyny i może zarezerwujcie stolik (żeby nie było, że mają jakieś urodziny, czy wakacje i dziewczyny zjadą a tam ciemno i głucho).
Drugim miejscem jest BlaBla Cafe www.maybebaby.pl/the-project/bla-bla-cafe trzecim Restauracja Teatralna przy Teatrze Lalek- park przed, ale w środku to myślę, że ta ładna sala zabaw dla dzieci jest 'do wynajęcia', a nie ogólnie dostępna... No i ponieważ to ścisłe centrum, może być drogo. Też nie byłam
bo my w parkach siedzimy
Od razu napiszę, że moje pongo między 12:00 a 14:30 jest do niczego, więc dla nas najlepsza gopdzina to, albo poranna
albo po 14:30, ale postaramy się dopasować... jakby spał, to będziemy myśleć
".
Rozmawiałam z Gosieńką (myslę, że tu za jakąś chwilę zaglądnie) i wstępnie ustaliłyśmu 3 września.
Elvie, Maonka- nic się nie da zrobić? Jak nie to trzeba będzie dwa spotkania organizować, tylko kolejne w październiku :-(
Agnieszka- i jak mąż, przywiezie Was w sobotę? Byłaby szansa na popołudniówkę?
Anna oj- jak Tobie sobota posuje, to ja nie widzę problemu :-)
Daga- co z Tobą?
Monia- halo... ty tu zaglądasz, czy mamy Cibie jakoś inaczej szukać ;-)
Gosieńka- Tobie wiem, że 3 pasuje :-)
Aniam- Ty się odgrażałaś, że do Wro przyjeżdżasz i co??? ;-)
Kto jeszcze chętny?
No i kwestia miejsca pozostaje otwarta... jakieś propozycje?
Wkleję swojego poprzedniego posta z miejscami, które udało mi się wymyśleć ostatnio:
"Więc tak... niewiele sensownego da się z takimi maluszkami wymysleć, moja kumpela polecila mi to miejsce www.mamczascafe.pl/galeria/galeria/?album=1&gallery=2 z tego co czytałam oprócz kawiarni, mają tez piaskownicę przed budynkiem i basen z kulkami, zaznaczam że nigdy tam nie byłam, ale mozna zadzwonić i dopytać co i jak.
Gosieńka- jak już zaczęłaś ten temat i organizację, to 'pospinaj' dziewczyny i może zarezerwujcie stolik (żeby nie było, że mają jakieś urodziny, czy wakacje i dziewczyny zjadą a tam ciemno i głucho).
Drugim miejscem jest BlaBla Cafe www.maybebaby.pl/the-project/bla-bla-cafe trzecim Restauracja Teatralna przy Teatrze Lalek- park przed, ale w środku to myślę, że ta ładna sala zabaw dla dzieci jest 'do wynajęcia', a nie ogólnie dostępna... No i ponieważ to ścisłe centrum, może być drogo. Też nie byłam
Od razu napiszę, że moje pongo między 12:00 a 14:30 jest do niczego, więc dla nas najlepsza gopdzina to, albo poranna
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
jak już mówiłam Gosieńce ja będę dopiero wiedzieć w piątek :-( i jak już to bedą to godziny dopołudniowe (czyli gdzieś 8-12) w tych okolicach. Jeśli nie wypali mu ta robota w Legnicy to specjalnie nie pojedziemy bo A. w niedziele rano do niemiec jedzie na szkolenie i wraca dopiero w czwartek.
Podziel się: