reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPOTKANIA GRUDNIOWEK

Anetko no ja mam podobne obiekcje...... a że nikt właściwie nie wypowiada sie tutaj na ten temat to chyba my musimy ustalic i poinformowac inne kobity bo juz raz prosilam zeby sie wypowiedzialy a tu cisza
więc faktycznie była bym za Plazą a godzinka 15 lub 16 już z tym to mi wszystko jedno

reklama
Oki Moniczko :) W takim razie :

UWAGA !!!!!!!

SPOTKANIE KRAKÓW

9 LIPCA - NIEDZIELA - GODZINA 16:00 - CENTRUM HANDLOWE PLAZA - ZBIÓRKA PRZY SCHODACH KOŁO KINA

A na wszelki wypadek roześlemy jeszcze smski :)

Bartyś no dokładnie niech tak będzie a jutro ja mogę smsy porozsyłać czy podzwonić nawet.

O widzę zmainy czyli Plaza bez względu na pogodę ???

I która sama a która z mężem przyjedzie ????

Ja już pisałam wcześniej że jakkolwiek ustalicie ja się dostosuję.
Ketsa dzieki za SMS-ka ja na pewno przyjadę ale nie wiem jak Radek bo będzie po nocce.

Sorbek Plaza bez względu na pogodę :) A co do facetów, to chyba nie do końca wiadomo .. Ja będę z Marcinem akurat bo wcześniej jedziemy do moich rodziców na obiadek, coby Kamil przypomniał sobie, że ma tez drugiego dziadka, bo póki co to obcuje tylko z moim teściem :mad: a na mojego tatę ostatnio płakał :(

a tez se tu napisze a co ;D ;D

Gochna i Magdamaj i nie wiem kto jeszcze - ja w sprawie wakacji... pytalam siorki, ktora miala tanio nam nad morzem zalatwic i dzis dzwoni do mnie i mowi tak: babka na recepcji powiedziala jej ze akurat 2 rodziny zwolnily miejsca na tydzien i ze moglibysmy wskoczyc, cena: 60zl (z wyzywieniem) za dobe za nas (a Wiktor pol ceny z wyzywieniem) - a dzieci (tak powiedziala) wyzywienie gratis (idiotka) a za noclegi 40% ceny !!!!!!!!! no niech sie w dupe pocaluje - tak jej powiedzialam... na calym swiecie takie maluszki, jaki i dzieci do 2 lat sa zawsze gratis a ta wyjechala ze 40%...

No to pytam Was, czy szukamy czegos i kiedy konkretnie. Mi pasuje najchetniej jeszcze lipiec, i najfajniej nad jakas wode chyba... Co Wy na to ???

SPOTKANIE W WARSZAWIE (jestem za dawaniem nagłówków o jakie spotkanie chodzi ;D )
My z Kluchą sobie gdybałyśmy nad miejscem spotkania i mamy takie propozycje: plac Wileński, bo chyba są z nim dobre połączenia i obok jest park albo ZOO, bo to byłaby fajna rekreacja dla wszystkich i duuużo miejsca do spacerów. Jak już Klucha wspomniała to my preferujemy weekend, bo w tygodniu niektórzy pracują i trzeba byłoby później a pewnie nie wszystkim by się chciało, a w weekend to i facetów można przytachać! A jak ma wia mój kumpel "Trzymaj się kupy to ci ***** zrobią" a poza tym w kupie raźniej. A teraz ładnie proszę o komentarz!!

hello hello....widzę nowy wąteczek... no i dobrze :) :)
co do spotkanka Krakusek to dzięki bardzo za sms-ki uświadamiające :) :)
oczywiście się pojawię, ale chyba sama.... i pewnie na chwilkę bo potem niestety muszę się zmyć do przyszłej chrzestnej mojego szkraba, a więc do zobaczyska jutro :) :)

reklama
Do góry