reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

Przykro mi,ale muszę odwołać swój udział w spotkaniu....siostra męża postanowiła zrobić nam niespodziankę i przylatuje z Anglii do nas na weekend,..bo jeszcze nie widziała naszego synka....

reklama
Felidae a Ty przyjdziesz ? Niedziela to dosc dogodny termin.

Szkoda, ze miejscowka nie jest bardziej w centrum, moglabym wybrac sie spacerkiem wozkiem. Wezme taryfe :)

Ostatnia edycja:
Potwierdzam lokalizacje . Zapraszamy na 11.00

Listę prosze już zamknąć gdyż większa ilośc osób się w Kawiarence po prostu nie pomieści.

Temat warsztatów może się zmienić.

Niestety u mnie weekendy całkowicie odpadają :-( Albo jestem na zajęciach i kursach albo czas dla rodziny. Akurat ten weekend wyjeżdżamy do teściów. :-(

Możesz z tymże ten temat może się zmienić gdyż specjalista Johnsona jeszcze nie wie czy da radę dojechac na miejsce.

Witajcie, bardzo proszę wysyłacie potwierdzenie swojej obecności do
aga221122 .

Kawiarenka ma określone gabaryty a Was zgłosiło się dużo. Uprzedzamy więc ,że może być ciasnawo.

reklama
Do góry