reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spodnie, bielizna, antykoncepcja, okres

Moja koleżanka jak była zgwałcona 14 lat temu, do tej pory nie potrafi się otrząsnąć. Absolutnie nie ma zamiaru się wiązać z kim kolwiek. Więc czy tu autor tego postu pisze prawdę, raczej wątpię.

reklama
Moja koleżanka jak była zgwałcona 14 lat temu, do tej pory nie potrafi się otrząsnąć. Absolutnie nie ma zamiaru się wiązać z kim kolwiek. Więc czy tu autor tego postu pisze prawdę, raczej wątpię.

Nie Nam oceniać kto jak co przechodzi . Miejmy nadzieję, że nie robi sobie pan żartów bo temat się do tego nie nadaje. Również uważam, że po takim przejściu coś szybko zdecydowała się na wspołżycie. Kto wie być może jest tak silna psychicznie, że sobie z tym poradziła.

Właśnie chodzi o to, że nie współżyjemy. Po pierwsze chodziła na terapię, w przyszłym tygodniu będziemy kontynuować, ponieważ chcieliśmy spróbować na nowo zacząć budować oparte na zaufaniu życie, w tym seksualne. Właśnie takimi małymi krokami, na spokojnie. Dziękuję za racjonalne odpowiedzi, teraz wiem, że muszę ją wspierać i poczekać z jakimikolwiek zbliżeniami dla Jej spokojnej głowy. Temat uważam za zamknięty. Dziękuję.

Właśnie chodzi o to, że nie współżyjemy. Po pierwsze chodziła na terapię, w przyszłym tygodniu będziemy kontynuować, ponieważ chcieliśmy spróbować na nowo zacząć budować oparte na zaufaniu życie, w tym seksualne. Właśnie takimi małymi krokami, na spokojnie. Dziękuję za racjonalne odpowiedzi, teraz wiem, że muszę ją wspierać i poczekać z jakimikolwiek zbliżeniami dla Jej spokojnej głowy. Temat uważam za zamknięty. Dziękuję.

Życzę powodzenia w terapii.
Pozdrawiam.

Terapia terapią jednak fajnie by było jakby dziewczyna zyskała wiedze jakąś skąd się biorą dzieci, jak dochodzi u ludzi do zapłodnienia... Bo ona nie wyjdzie na prostą jeśli będzie myśleć że przez spidnie i bieliznę za pomocą ręki można zajść w ciążę.

Do góry