reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spis forumowych dzieciaczków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kamil Tomasz ur 12.03 2003 godzina 13.20 w Łodzi szpital Rydygiera, waga 2700, dł 55 cm
Oskar Artur ur 22.05 2005 godzina 5.45 w Łodzi szpital Rydygiera, waga 3350, dł 55 cm
Synowie Agnieszki(mamusiaagusia) i Artura z Łodzi

reklama
Hanna Joanna Menszyńska 30.12.2004 6:25  3260g 55 cm Warszawa Szp. Bródnowski córeczka Gosi i Artura

Ja też się dopisze :)

Sandra Oliwia
Córcia Marty i Przemka
ur 14 września 2005r o godzinie 16.10
waga 3550gr oraz wzrost 56cm,
urodziła się w szpitalu w Będzinie

I ja zgłosze swoją córe do dzieci forumowych

Weronika Ewa
Urodzona 16.12.2005 roku

waga przy narodzeniu 3540
wzrost przy narodzeniu 54 cm
Rodziłam ją w Katowicach w szpitalu im. Rydygiera

Moje posty można znaleźć na dzieciach grudniowych 2005 roku

Pozdrawiam
Dorota z WeroNisią

Prosze o dopisanie mojej kruszynki ;D
IMIE NATALIA,KINGA, URODZONA 15.05.2006, GODZ.11.27,WAGA 3,482, WZROST 50CM,LONDYN

No to kolej na nas:

PIOTR ;) 25.02.1993 szpital we Włoszczowie, woj.świętokrzyskie
waga 3300, dł.54 cm
Dzisiaj jest całkiem przystojnym nastolatkiem ::)

AGNIESZKA :angel: 21.06.1996 szpital na Czarnowie w Kielcach
waga 2720, dł.50 cm
Wesoła i prawie zawsze uśmiechnięta. ;D

Dołączamy do listy pociech:

Emilka Gałek
urodzona 25-10-2005 o godzinie 22:35
w Szpitalu MSW i A W Warszawie
waga 3790, wzrost 54 cm

reklama
Ja też się chcę dopisać do tej listy:

Syn Kamil Pyszko
Urodzony 31 październik godzina 6:40