reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Pianko Mikołaj był bardzo grzeczny, ale on w sumie jest tatusiowo- mamusiowy, więc nie było tragedii bo był tata Jak przyjeżdżał do mnie na te 5 minut to nie można było go od moich włosów oderwać i całą twarz mi zawsze wycałował. Tęskniło się Myszatce, ale dzielny był
domikcw
Fanka BB :)
słodki Miki a kiedy Paulinko następne USG? teraz czujesz sie lepiej czy dalej Cie meczy? dali Ci cos?
paulinka88
Następne usg w czwartek
Teraz jest już dużo lepiej
Teraz jest już dużo lepiej
Lenonku nasz kochany! spóźnione ale baaardzo szczere i gorące najlepsze życzenia Roczkowe!!!!! Rośnij zdrowo i bądź szczęśliwa!!!!!
też mi się wydaje, że tak niedawno czekaliśmy na wieści ze szpitala
Paulinko - śliczny brzuszek i takaż sukienka;-) już III trymestr hoho!
Agacynda - no obiecuję, że założę tego fb ;-)
a ktoś wie co z Asitką??? w końcu marzec już za połową
a Noelle??
Sihaya - dopiero co czytałam jak Nadke z Babcia na spacer wyprawiłaś, a teraz sama prawie się poryczałam, bo 1,5 godz u dentystki byłam u już strasznie tęskniłam, jeszcze chwila a z tymi rurkami i wacikami bym poleciała do niego
też mi się wydaje, że tak niedawno czekaliśmy na wieści ze szpitala
Paulinko - śliczny brzuszek i takaż sukienka;-) już III trymestr hoho!
Agacynda - no obiecuję, że założę tego fb ;-)
a ktoś wie co z Asitką??? w końcu marzec już za połową
a Noelle??
Sihaya - dopiero co czytałam jak Nadke z Babcia na spacer wyprawiłaś, a teraz sama prawie się poryczałam, bo 1,5 godz u dentystki byłam u już strasznie tęskniłam, jeszcze chwila a z tymi rurkami i wacikami bym poleciała do niego
A
agacynda
Gość
Anulka i Paulinka, kochaneee moje... wejdźcie na fejsa bo tu się naprawdę nic nie dzieje a tam wszystko :*
paulinka88
Już po usg Chłopczyk malutki mnie tak męczy No całkiem spory już, bo ma 1582g i termin porodu wg usg to 22 maja A jak się urodzi w terminie czyli 6 czerwca to będzie miał ponad 4 kg... Ułożony poprzecznie- jest w trakcie przekręcania się na dupkę(( A poza tym to wszystko ok, wszystkie narządy, przepływy, tętnice, żyły jak najbardziej prawidłowe, serduszko pięknie pracuje, przepływy w mózgu idealne Puciatek taki Tylko łożysko mam już III stopnia, a to przecież dopiero 28t6dc... Wg usg 31 tc. I to mnie martwi.
reklama
Podziel się: