reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

syneczki trzymam mocno kciuki za dziewczynkę.... w sumie dobrze, że lekarz się waha (nie wiem czy dobrze napisałam :szok: ostatnio mam jakieś bloki) bo jeśli powiedziałby już, że chłopiec to nie byłoby odwrotu. Czytałam gdzieś, że więcej jest pomyłek w drugą stronę: ma być dziewczynka a rodzi się chłopiec... OCZYWIŚCIE Tobie życzę dziewczynki w 100% :tak: no i sobie też :tak::tak::tak:

a jeśli chodzi o jedzenie to albo mnie odrzuca od wszystkiego albo jestem głodna ale nic mi nie smakuje....

reklama
aha niezle syneczki .... a ja juz rozowe ubranka pooddawalam .... ehehhehe no coz....
ja zas nie moge patrzecc na zadne mieso .... za to mleko i nabial pochlaniam :)

matyjasowa nie przez 9 miesiecy tylko 9 miesiąc :)
była rozbieżność daty według miesiączki a usg i spokojnie mogłabym byc w domu ale ja wybrałam inny szpital i dlatego ze on był daleko musiałam tam zostać bo tak co dzień musiałabym jeździć na kontrole
ale tak jak pisałam już na naszym głównym wątku z perspektywy czasu cieszę sie że zostałam bo na normalnie zdrowo rozwijającą sie ciąże były jednak komplikacje

aha a ja przeczytalam ze przez 9 miesiecy ....
boze jak gorąco ja juz mam dosc masakra jakas a co to bedzie lipiec sierpien ... i brzuch:(

witam z samego rana :-) znów szykuje nam się kolejny dzień :-):-):-) my dzisiaj w planach jakiś spacerek i dużo leniuchowania :-):-):-) ja na moim nowym hamaku :-):-):-) który dostałam od męża :-):-):-) kupił taki podwójny bo ja przecież już podwójna jestem (ja i dzidzia w brzuszku)

jeśli chodzi o samopoczucie to jest już lepiej... ból podbrzusza nie jest już taki mocny... no i jedynie z jedzeniem jest różnie... ogólnie nic mi nie smakuje :-(
a jak u Was?????

czesc dziewczyny co tu tak cicho .... majowka sloneczna widze eheheh u nas dzis naszczescie pochmurno ... mam juz dosc tych upalow a gdzie tam jeszcze ehehehhehe

reklama
Do góry