reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
jeżeli taka spacerówka to koniecznie graco evo, jest na medal i w zestawie 3w1 :) polecilam to dwa dni temu kolezance i udalo się kupic super tanio :)

a gdzie kupowala? moze sa promocje na inne wozki rowniez:) my w elea juz sie przesiedlismy do spacerowki i sprawdza sie tak smao dobrze jak gondola, siedzisko mozna ustawic w trzech pozycjach, kierownica tez regulowana, tak samo pasy i dobre koła

ja mega polecam Chicco Urban - miałam wcześniej 2 inne wózki (też dobrych firm), ale nie byłam tak zadowolona. Dla mnie super opcją jest to, że to nie jest typowa spacerówka, tylko za pomocą pasów można (nawet z dzieckiem w wózku) rozłożyć siedzenie i powstaje gondola. Co prawda ta funkcja nie przydaje się np. przy dwulatku ;) ale jak dziecko jest małe, to o wiele lepiej dla jego ciała, żeby było w normlanej płaskiej pozycji gdy śpi :) moja córa na spacerach potrafiła przespać 3h, więc miało to dla mnie duże znaczenie. A teraz jak już jest większa, to doceniam go najbardziej za wygląd (można sobie zmieniać kolory wózka, jak dokupi się Color Pack - własnie kupiłam nowy różowy na zimę :D) i łatwość prowadzenia. Wyprowadziłam się za miasto i jeździ mi się i tutaj dobrze, i jak jadę na zakupy do supermarketu itd. :))

no wlasnie ja mam meza bardzo wyskiego (193cm) i pod tym kątem był wozek u nas miedzy innymi wybierany. ja korzystam ze spacerowki od wozka 3w1, a mamy maxi cosi stella. powoli rozgladam sie za parasolkami, ale wymagania mam duze po wozku gleboko-spacerowym, bo sie sprawdzil w 100%

reklama
Mura od Maxi cosi też spełnia standardy ludzi wysokich (sama jestem wysoka), ale nie szukam spacerówki-parasolki, bo Mura była kupowana z założeniem wózka wielofunkcyjnego od narodzin do trzeciego czy czwartego roku życia dziecka.

Do góry