reklama
a gdzie kupowala? moze sa promocje na inne wozki rowniez my w elea juz sie przesiedlismy do spacerowki i sprawdza sie tak smao dobrze jak gondola, siedzisko mozna ustawic w trzech pozycjach, kierownica tez regulowana, tak samo pasy i dobre koła
BasiaBM
Zaangażowana w BB
mommy123
Zaciekawiona BB
ja mega polecam Chicco Urban - miałam wcześniej 2 inne wózki (też dobrych firm), ale nie byłam tak zadowolona. Dla mnie super opcją jest to, że to nie jest typowa spacerówka, tylko za pomocą pasów można (nawet z dzieckiem w wózku) rozłożyć siedzenie i powstaje gondola. Co prawda ta funkcja nie przydaje się np. przy dwulatku ale jak dziecko jest małe, to o wiele lepiej dla jego ciała, żeby było w normlanej płaskiej pozycji gdy śpi moja córa na spacerach potrafiła przespać 3h, więc miało to dla mnie duże znaczenie. A teraz jak już jest większa, to doceniam go najbardziej za wygląd (można sobie zmieniać kolory wózka, jak dokupi się Color Pack - własnie kupiłam nowy różowy na zimę ) i łatwość prowadzenia. Wyprowadziłam się za miasto i jeździ mi się i tutaj dobrze, i jak jadę na zakupy do supermarketu itd. )
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
no wlasnie ja mam meza bardzo wyskiego (193cm) i pod tym kątem był wozek u nas miedzy innymi wybierany. ja korzystam ze spacerowki od wozka 3w1, a mamy maxi cosi stella. powoli rozgladam sie za parasolkami, ale wymagania mam duze po wozku gleboko-spacerowym, bo sie sprawdzil w 100%
reklama
Marianna_Mama
Zaciekawiona BB
Mura od Maxi cosi też spełnia standardy ludzi wysokich (sama jestem wysoka), ale nie szukam spacerówki-parasolki, bo Mura była kupowana z założeniem wózka wielofunkcyjnego od narodzin do trzeciego czy czwartego roku życia dziecka.