reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Witam,

co myślicie o wózkach Espiro Vayo, Espiro Magic i Chicco Lite way? Poszukuję spacerówki która byłaby alternatywą dla dużego wózka Espiro GTX i nie mogę się zdecydować. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.

reklama
Spacerówki są super, bo dobrze spisują się we wszystkich warunkach. A co myślicie o wózkach Bruin - to taka marka własna Toys"R"Us. Zabawki są super, ale zastanawiam sie jak jest z jakością wózków itp. Stosowała, któraś z Was?

Tesiak, my od dwóch lat korzystamy z espiro magic trójkołowca. Ma fajne, skrętne kółka, db się prowadzi. Teraz wzięłabym czterokołowca jednak wtedy nie było w tym kolorze, który mi się podobał. Ogólnie polecam, fajny wózek, lekki i mieści się bez problemu w małym bagażniku ;)

HEJ mam już masywny wózek spacerowy roan marita jest super wygodny ale ciężki.Dlatego zastanawiam się nad lekką spacerówką lira4 co o niej myślicie czy ktoś ją ma?

a czy możecie polecić jakąś spacerówkę z większymi pompowanymi kołami którą można pojechać do lasu czy po dziurawym chodniku? dobrze jak waga takiego wózka będzie powiedzmy do 10 kg żeby zona mogła go znieść z 3 piętra. Większość spacerówek ma małe kółka i na takich kołach czuć każdą dziurę w chodniku czy łatwo się zakopać w piasku.

reklama
graco evo jest zdecydowanie taká spacerówká o jakiej piszesz, cena w stosunku do jakosci jest po prostu smieszna. testowalismy wiele spacerowek ale tylko evo spelnial wszystkie nasze wymagania tj miala byc zwrotnalekka ale wygodna i bezpieczna, z duzym koszem i miala sie skladac jedna reka. wszystko jest. dla mnie super

Do góry