reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spacerówka

NaNa8

Fanka BB :)
Jaką spacerówkę polecacie ?
Chodzi mi o te mniejsze ,nie te z wózków 2 i 3 w jednym .
Ja Chciałabym by podnóżek był ruchomy i trzymał nóżki, by miał długą budke(rozpinana) i możliwość leżenia na płasko oraz by składał się nie w parasolkę :) wiadomo żeby dobrze się prowadził :p
Dziś w smyku polecono nam SMIKI THUNDER

reklama
reklama
Litetrax u nas brak kolorów :(
Easy go quantum Alu 2017 - ten chyba z nami będzie :)
Heej, zobacz sobie na ten. Ja na niego "zachorowałam" :)
Bardzo podobny do tego drogiego co jedna koleżanka polecała.
Oglądałam go w sklepie, ma wszystkie szukane funkcje.
Link do: 2017 WÓZEK SPACEROWY COTO BABY VERONA + 7xGRATIS

A tu masz tańszą wersję z 2016
Link do: WÓZEK SPACEROWY COTO BABY VERONA 2016 + 7xGRATIS

Wózek super się prowadzi, jest skrętny i lekki - co u mnie to pierwszy wymóg przy zakupie, bo będę z nim schodzić z drugiego piętra.

Ostatnia edycja:
Heej, zobacz sobie na ten. Ja na niego "zachorowałam" :)
Bardzo podobny do tego drogiego co jedna koleżanka polecała.
Oglądałam go w sklepie, ma wszystkie szukane funkcje.
Link do: 2017 WÓZEK SPACEROWY COTO BABY VERONA + 7xGRATIS

A tu masz tańszą wersję z 2016
Link do: WÓZEK SPACEROWY COTO BABY VERONA 2016 + 7xGRATIS

Wózek super się prowadzi, jest skrętny i lekki - co u mnie to pierwszy wymóg przy zakupie, bo będę z nim schodzić z drugiego piętra.
A kiedy będziesz go miała ? Interesuje mnie czy podnóżek nie będzie za krótki .
Na przyszly tydzień mam zamówiony tamten ale mam możliwość rezygnacji . Ogólnie w sklepie nie mogłam się przyczepić do niczego oprócz siedziska , że deska jest wyczuwalna :/
OGÓLNIE JAK KTOŚ PRZYZWYCZAJONY DO POMPOWANYCH (MOŻNA DO QUANTUM DOKUPIC) TO BĘDZIE SIĘ CIĘŻEJ JEŹDZIĆ NA PIANKOWYCH I CIĘŻEJ PODBIJAC

MA KTOŚ EASY GO QUANTUM ?????

A jak mój syn ma 27 mac i chciała bym spacerowej typu parasolka to Mi się opłaca kupować? Czy pieniądze w błoto pójdą? I jaką byście polecily.

Wydaje mi się, że dziecko ponad dwu letnie już nie potrzebuje wózka. Moja starsza córka jeździła w prawdzie do prawie 3 lat, ale mieliśmy parasolkę po kimś- inaczej bym nie kupowała.

Młodsza ma 16 miesięcy- kupiliśmy jej świetny wózek kilka miesięcy temu- Baby Jogger mini ZIPP
I już z niego korzystać nie chce :( Szkoda...

Te wózki Joie są robione na wzór Baby Joggerów i sa naprawdę fajne a znacznie tańsze. Gdyby nie to, że Jogger się lepiej składa kupiłam Joie.
A Britaxy są bardzo ładne i duże- też oglądałam, ale bardzo źle się podbijają. Jak starsza córka usiadła w sklepie to nie było opcji podbić przednich kółek, a ważyła wtedy ponad 13 kg.

Witam są tu mamy posiadające baby jogger city mini I wiedzą czy adapter z gondoli pasuje też do maxi cosi fotelika czy trzeba mieć dwa osobne adaptery?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry