reklama
Ja nabyłam kominiarki od Green Rose. Są z wełny merino. Pokochałam je i ja i moje dzieci, Są cieńkie, nie gryzą, lecz i są ciepłe. Nabyc można tu www.garderoba-green-rose.pl, właśnie mają atrakcyjną promocję.
Drogie mamy i przyszłe mamy potrzebuję Waszej pomocy Piszę pracę licencjacką na temat stylu życia kobiet w ciąży . Dlatego właśnie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety . Czasu zostało mi niewiele a odpowiedzi ciągle nie wystarczająco.. Z góry dziękuje za poświęconą mi chwilę. Ankieta znajduję się w linku => Link do: Kwestionariusz dla kobiet w ciąży
Ja też staram się wychodzić w każdą pogodę, pora roku nie jest tu wyznacznikiem grunt to ubrać dziecko odpowiednio. Wyznaję taką zasadę: jak ma mniej niż 3 miesiące, to zakładam jedną cienką warstwę wiecej, a jak jest starszy, to ubieram tak jak siebie . I zawsze jesienią i zimą biorę dwa kocyki - cieńszy i grubszy, w razie zmiany pogody. No i czapeczka - na 0-10 stopni cienka, na poniżej zera wełniana, latem z daszkiem lub kapelusz. Grube futrzane pilotki zostawiam na wyjazdy w góry i -15 stopni