reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

reklama
to faktycznie przykre doświadczenia życiowe masz:( przykro mi :(:-:)-:)-( moje życie też bajkowe nie było i czasem tez nie jest :-:)-( stracilam swoje pierwsze dziecko :-:)-(

PS nikt cie tutaj nie osądza :):-)róznie się w życiu mogą potoczyć sprawy :) :-) wiec nie martw sie my naprawde nie posadzamy ani nie osadzamy

a teraz ciesz sie maleństwem bo już nie długo .. coraz bliżej :-):-) a maleństwo sie pojawi :)

a co do lekarzy na śląsku szukaj już sobie jakiegoś dobrego bo wiesz nigdy nie wiadomo kiedy się wszystko zacznie wiec lepiej miec tutaj tez zaufanego zwłaszcza ze jesli zamierzasz mieszkac na śląsku to moim zdaniem lepiej bedzie jak urodzi sie tutaj bo cieżko wszystkie papiery akty urodzenia przesyłać z tak daleka

wiem to z doswiadczenia mojego męża bo on urodzony w sanoku i do ślubu musial wszystko ściagać i troche klopotu z tym było:-):-) ja tylko radze :) a kupowalas cos malenstwu juz ?? :)

reklama
Do góry