reklama
Dziewczyny poradźcie proszę. Mała ma chyba biegunkę. Wcześniej robiła kupki z takimi grudeczkami czyli z tego co mówili na szkole rodzenia takie jak powinny być. A teraz kupka jest wodnista. Wydaje mi się też że za często ja robi - ok 10 razy na dobę, poza tym to nie jest tak że zrobi jedną kupkę na raz tylko np jak zmieniam jej pieluszkę to bywa że muszę ze 3 zużyć bo ledwo zdążę założyć a ona juz drugą kupkę zrobiła.
Mała jest karmiona piersią.
Czy to normalne? Boję się że się odwodni.
Aga30+
Fanka BB :)
Zupełnie normalne.Dziewczyny poradźcie proszę. Mała ma chyba biegunkę. Wcześniej robiła kupki z takimi grudeczkami czyli z tego co mówili na szkole rodzenia takie jak powinny być. A teraz kupka jest wodnista. Wydaje mi się też że za często ja robi - ok 10 razy na dobę, poza tym to nie jest tak że zrobi jedną kupkę na raz tylko np jak zmieniam jej pieluszkę to bywa że muszę ze 3 zużyć bo ledwo zdążę założyć a ona juz drugą kupkę zrobiła.
Flammie
Dziewczyny poradźcie proszę. Mała ma chyba biegunkę. Wcześniej robiła kupki z takimi grudeczkami czyli z tego co mówili na szkole rodzenia takie jak powinny być. A teraz kupka jest wodnista. Wydaje mi się też że za często ja robi - ok 10 razy na dobę, poza tym to nie jest tak że zrobi jedną kupkę na raz tylko np jak zmieniam jej pieluszkę to bywa że muszę ze 3 zużyć bo ledwo zdążę założyć a ona juz drugą kupkę zrobiła.
U nas jest podobnie, tylko ze kupki z grudkami. Rekord to 5 pieluch w 10 minut
paula_dabro
A znow moj maly duzo sika. To tez normalne? Zjada tylko mm.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie tez na żądanie czyli troche i czesto bo przysypia podczas karmienia i kupa co 2 dni po dwie naraz zastanawiam się nad zmiana mleka na hipp. A siku ma duzo. Ja dopajam woda.
Podziel się: