reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SMSy i wiadomości z porodówki Kwietniówki

sms od Dagi:

" A ja po próbie oxy i kolejnych ktg.
Brzuch zaczął się stawiać no ale zobaczymy co będzie dalej.
No i póki co na patologi nie ma większego bąka niż 4100 Margolki :)
Tymuś nadal chyba czeka, żeby moją dziewczynkę przepuścić w kolejce :)"

reklama
hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....

Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie....:) wazyla wtedy 2900/49cm :) jest slodka i kochama....:) terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam:)

sms od Wronki

"u mnie na razie ok. Byłam u swojego gina, ktg wykazało regularne ale małe skurcze, a ta krew to czop śluzowy. Dostała skierowanie do szpitala. Teraz leże pod ktg w szpitalu no i zaczynamy rodzic. Trzymajcie kciuki żeby szybko poszło. Pozdrowionka."

ospisałam:
że cieszymy się że akcja się zaczyna i trzymamy kciuki aby Borysek pojawił się na świecie szybko i bezboleśnie.

SMS od Wronki:

"Hej. Udało się :)
Borysek urodził się o 21:25 waga 3940g, 60 cm.
Łatwo nie było, jestem zmęczona i szczęśliwa.
Pozdrawiam."

sms od Dagi:

"Ola Karolina ur dziś :) o godz 12:05 3960g 58 cm"

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

zaraz wrzucę foto na zamknięty

Dziewczyny dostałam wczoraj o 22:00 sms od Agaty 13x13:

"O godzinie 19:05 zobaczyłam Alicję i straciłam dla niej głowę. 3400g Szczęścia, 56cm radości, teraz śpi"

Sms od Gosienkag76 z 10.04 (niestety nie mogłîam wkleic wczesniej bo jak wiecie byłam w szpitalu)

"Czesc tu Gosienkag76, przekazuje wam cudowna wiadomosc ,wczoraj (09.04) o g. 20:20 urodziła się przez cc nasza Helenka. Waży 2930 i ma 51cm. Jest przecudna i uwielbia cycusia. Jak dojde do sił to przesle fotke."

reklama
sms od Kwiatuszka z 10:35

"Cześć tu Kwiatuszek. Leże na łóżku porodowym. Rozwarcie 3,5 cm. Skurczu ani jednego :( będzie oksytocyna. Prosze o modlitwe żeby Tymuś był zdrrowy bo to teraz dla mnie najważniejsze. Odezwe się"

Przepraszam że dopiero teraz ale nie słyszałam telefonu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edit

Odpisałam do Kwaituszka

"Modlitwy wznoszone, kciuki zaciskają wszytkie. Przepraszam że dopiero teraz ale nie słyszałam tel. Jak tam postępy??

Ostatnia edycja:
Do góry