reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

mamolka

Fanka BB :)
Miasto
ok. Lublina
Chłopiec czy dziewczynka- zderzenie przeczucia z rzeczywistością :-)

Czuję, że urodzi się:

Salomii (32) chłopiec
Cristalrose chłopiec

myangel chłopiec
little pony dziewczynka
kotkanadachu dziewczynka
aluśka :) dziewczynka
Wiolcia_6 chłopiec
mamolka dziewczynka
firenka chłopiec
hałabała dziewczynka

ewwe chłopiec
Bodzinka chłopiec
missiiss1301 chłopiec
Elena chłopiec
szwarou chłopiec
Majkaa dziewczynka
kbetina chłopiec
joamar chłopiec
:) Anka :) chłopiec

sarka dziewczynka

agbar chłopiec
kejcikm dziewczynka

Tunia85 chłopiec

malakarolina2 dziewczynka
Lothien dziewczynka
kasia39 chłopiec
asia1981 dziewczynka
sunnflower dziewczynka
doti_00 chłopiec
madziara158 dziewczynka
anka84200 dziewczynka
Ha-NN-aH dziewczynka

Zapraszam do zabawy. Podawajcie wasze typy a ja ponakładam informacje do tabelki :) Sprawdźmy, ile ma się przeczucie do rzeczywistości :-) Ogłoszenie wyniku- w dniu narodzin ostatniej grudniowe kruszyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
oj widze ze chlopcy rzadza :D - ja tez mam takie przeczucie chociaz nie obraze sie jak bedzie kolejna dziewczynka :D

chłopak na 100%

Z corką też wiedziałam od razu chociaż wszyscy mi wmawiali, że chłopak....

U mnie napewno jedno... a juz myślalam bo mama miała bliźniaki, babcia miała, ciotka miała, kuzynka dwa razy... ale u nas jedno :)

Wiolcia mialas juz usg?

Ja sie wybieram i wybieram ;)
wlasnie chcialabym zobaczyc wasze brzuszki co by porownac :) Wiolcia nasze ciaze roznia sie tylko 4 dniami ;-)

reklama
myangel ze mną to skomplikowana sprawa :) Miałam już dwa razy USG. U lekarza A. (6 tydzien) który wyznaczyl tydzień ciąży na 6 i termin na 28 listopada i u lekarza B (w 7 tyg. i 6 dniu) który wyznaczył tydzień ciązy na 6 tydzien i termin porodu na 4 grudnia :) Więc... ja nic juz nie wiem :) Szukam lekarza na stałe i sie okaże ;) No zdjęcie brzucha mogę wieczorem wrzucić tylko się nie przestrasz ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry