reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmieszne zdjęcia dzieciaczków - konkurs godny polecenia

mamaBartoszka

Aktywna w BB
hej! koleżanka przysłała mi info o fajnym konkursie, więc się z wami dzielę nowinką:tak: można zrobić swojemu dziecku zdjęcie lub nakręcić filmik na temat "zaskakujące orzeźwienie" i zalogować się na stronce Hortex . Do wygrania co tydzień lot balonem dla 4 osób a na koniec wakacji losowanie wycieczki :-)
Sama muszę gdzieś odkopać zdjęcia mojego Bartka z "wczesnej młodości" jak próbował po raz pierwszy cytrusów - to faktycznie było zaskakujące orzeźwienie :-D
a wy macie jakieś śmieszne zdjęcia waszych maluchów??

reklama
Ja już wysłałam zdjęcie mojej córeczki jak się kąpie pod hydrantem.
Chociaż i tak pewnie z ewentualnej nagrody nie będę mogła skorzystać, bo mam lęk wysokości :)

no to pozostaje Ci nagroda główna czyli wycieczka albo na Kilimandżaro albo na Azory;) Kilimandżaro to wysokośc wiec masz zwycięzcę - wycieczka na Azory. cel jest, teraz trzeba do niego dążyć;]

a jak nie to orzeźwianie sie hortexem fresz;)

Do góry