reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmiech naszych pociech

Mi jakzwykle sie nic nie laduje..buuuuu,nie obejze chichotka:(

Amelce czasem sie wyrwie z piersi jakis chich lub heh ,ale szybko przestaje bo zdziwko jest wieksze niz ta radosc :)))

reklama
Szopka, Czarek super! Wydaje podobne odgłosy do Madzi, więc możemy sobie ręce podać.:-D
Magdę dziś strasznie Weronika bawiła (siedzi bidula w domu bo chora i kaszle jak stado gruźlików). Weronisia tworzyła obrazy na tablicy, a Magda się przyglądła i nie wiedzieć czemu strasznie ją to śmieszyło. Co Weronika przeciągnęła kredą po tablicy to ta wydawała z siebie radosne dźwięki. I znowu nie był to rechot ani chichot, tylko takie nie wiadomo co przy rozdziawionej i uśmiechniętej paszczy.

Szopka słodko się śmiejecie :-)
Ja też się pochwalę, chociaż ostatnie popisy w "małych odkrywcach" przeszły bez echa ;-). Tak się Maksio, lekko zachrypnięty, śmieje.

Blanes, super. Maksio jest fantastyczny. Ale mamy fajowskie dzieciaczki.
Mi niestety nie udało się jeszcze zarejestrować śmiechu Karolinki, ale postaram się postaram :-D

Blanes Maksio słodko rechocze :-) Ale z niego duży chłop wyrósł :tak:

Olla musisz mieć zainstalowanego jakiegoś playera który odtwarza pliki mp4 - w takim formacie jest nasz filmik.( ja otwieram Nero Show Time)

super macie chichotki:tak:
mi otwiera picasa
gorszy problem, to taki, że nie możemy z kamery zrzucić filmów na kompa, bo mąż nie może trafić na odpowiednie sterowniki:-:)wściekła/y:

No tak - mi mozilla generalnie nie otwiera nic z picasa. Odpalam przez "mój komputer" ale akurat filmik Blanes nie poszedł :no: I zwiesił mi kompa. No paranoja...

reklama
ja tez nie moge zobaczyc:-( ale moze dlatego ze jestem w pracy i tu dziwny jakis ten komputer, zobacze jak mi pojdzie w domu... Mam nadzieje ze sie uda!

Do góry