Cześć. Jakiś czas temu straciłam ciążę (poronienie zatrzymane). Teraz znów jestem w ciąży, dziś 9+1. W piątek mam wizytę u ginekologa. Mam dziwny sluz. Martwię się. Jest jak gluty w trakcie choroby. Napisałam do ginekologa (bez zdjęcia) i odpisała mi że śluz może mieć różny kolor, żółty, brązowy być rzadki lub gęsty i to jest ok. Czy któraś miała taki jak ja i wszystko było ok? Sory za zdjęcie, martwię się.
reklama
Jeśli lekarz Ci napisał że to jest ok to się nie martw na zapas, poczekaj do wizyty. Jeśli nie ufasz lekarzowi to może skonsultuj się z innym.
Śluz w ciąży zmienia się na różnym etapie.
Uspokój się i bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam
Śluz w ciąży zmienia się na różnym etapie.
Uspokój się i bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam
Hej. I co to było? Jestem teraz w 11 tyg i od 9 tyg mam prawie identyczny sluz. Wizyta na dniach ale może dowiem się też od CiebieCześć. Jakiś czas temu straciłam ciążę (poronienie zatrzymane). Teraz znów jestem w ciąży, dziś 9+1. W piątek mam wizytę u ginekologa. Mam dziwny sluz. Martwię się. Jest jak gluty w trakcie choroby. Napisałam do ginekologa (bez zdjęcia) i odpisała mi że śluz może mieć różny kolor, żółty, brązowy być rzadki lub gęsty i to jest ok. Czy któraś miała taki jak ja i wszystko było ok? Sory za zdjęcie, martwię się.
Bobobejbe4
Zaciekawiona BB
Dziewczyny i co to oznaczało ? Mam taki sam a jestem w 6 tygodniu i w Anglii olewają ciążę do 8 tygodniaHej. I co to było? Jestem teraz w 11 tyg i od 9 tyg mam prawie identyczny sluz. Wizyta na dniach ale może dowiem się też od Ciebie
xaniax
Zaangażowana w BB
Też taki miałam w ok 6 tyg, a nawet więcej krwi w nim, pojechałam na SOR, zbadano mnie. Nic nie wyszło, wszystko wyglądało okej. Pani Doktor kazała nie panikować, wręcz dostałam opieprz O ile nie boli Cię brzuch powinno być okej.Dziewczyny i co to oznaczało ? Mam taki sam a jestem w 6 tygodniu i w Anglii olewają ciążę do 8 tygodnia
Jestem w 17t5d i synuś rozwija się dobrze
Podziel się: