reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja śmiało na poprawe śluzu polecam wiesiołek,przy pierwszej ciąży w ostatnim cyklu użyłam i się udało,teraz tez łykam 2 kapsułki dziennie .w poprzednim cyklu łykałam 1 i śluzik był piękny wiec czekam teraz na efekty.
u mnie 10dc ale juz prawy jajnik sie odzywa,czyżby wczesniej owu się pojawi

reklama
Wikula i jak tam??
Sawi, u mnie na śluzik też wiesiołek plus guajazyl, ale w tym cyklu prawie bez efektów z powodu tej infekcji :( A owulka może być wcześniej, więc działajcie :D

Ech, szkoda :(
No ale nowy cykl, nowe nadzieję oraz przyjemności. U mnie też przyjdzie za jakieś 4-5 dni ;p

Dziewczyny pomóżcie proszę :zawstydzona/y:
Nie wiem jak mam traktować mój poranny zewnętrzny śluz po nocnych przytulankach :(
Zauważyłam, że jest jakby hmm jak białko jaja, taka resztka i tylko na zewnątrz i tak jest zawsze. Przy szyjce zwykły biały, lepki czy tam kremowy a na zewnątrz taki dziwaczny :dry: Czy to mój śluz czy jednak tak wygląda PN ?? Np. gdy mam dni płodne i po przytulankach leżę, to ta pn zastyga i następnego dnia wychodzi w postaci jakby grudek z moim śluzem ale już w dni niepłodne wygląda jak wygląda.. :crazy: Nie wiem jak to traktować. Pomyślałam, że to może taki rozciągliwy jak na dzień przed @ ale do niej mi jeszcze troche brakuję a i wczoraj z rana po przytulaniu zauważyłam podobny, więc to nie to..
Sama nie wiem, dziś doszły bóle jak na @ już, więc strasznie się zakręciłam.
Mam nadzieję, że dobrze wam wyjaśniłam o co chodzi :-D

Dziewczyny pomóżcie proszę :zawstydzona/y:
Nie wiem jak mam traktować mój poranny zewnętrzny śluz po nocnych przytulankach :(
Zauważyłam, że jest jakby hmm jak białko jaja, taka resztka i tylko na zewnątrz i tak jest zawsze. Przy szyjce zwykły biały, lepki czy tam kremowy a na zewnątrz taki dziwaczny :dry: Czy to mój śluz czy jednak tak wygląda PN ?? Np. gdy mam dni płodne i po przytulankach leżę, to ta pn zastyga i następnego dnia wychodzi w postaci jakby grudek z moim śluzem ale już w dni niepłodne wygląda jak wygląda.. :crazy: Nie wiem jak to traktować. Pomyślałam, że to może taki rozciągliwy jak na dzień przed @ ale do niej mi jeszcze troche brakuję a i wczoraj z rana po przytulaniu zauważyłam podobny, więc to nie to..
Sama nie wiem, dziś doszły bóle jak na @ już, więc strasznie się zakręciłam.
Mam nadzieję, że dobrze wam wyjaśniłam o co chodzi :-D
cięzko ocenic ,a gdzie twój wykresik???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry