Ja zauważylam dwa dni z rzędu ten biały śluz było go dużo ale nie aż tak i był rzadsze no zawsze przed @ mam ale gesty i też nie dużo tak aby aby może w końcu coś będzie uda się mam nadziejęZ tego co czytałam, a czytałam bardzo dużo ostatnimi dniami, to zwiekszona ilość śluzu może występować w trakcie implantacji. Z tego śluzu tworzy się czop chroniący dostęp do macicy, ale jak jest u Ciebie to nie wiem.
Ja w 6 dniu po owulacji miałam potop przez 3 dni. Od wczoraj już malutko wiec to pewnie ta sama susza co zawsze przed okresem. Dziś robiłam bardzo czuły test i wyszedł negatywny. Czekam żarem do niedzieli-poniedziałku i zobaczymy czy @ przyjdzie lub czy to co przeczytałam się potwierdzi.
reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Czy że mogłam mieć owulacje wcześnie?? A teraz jeżeli ten sluz występuje to to może oznaczać jakiś początek ciazy a nie np owulacji??? Ostatnia piersi zaczynają mnie swędzi czego nigdy nie mam przed miesiaczka a mam jeszcze 9 dni do niej więc nie wiem??? Troszkę przybrała na wadze ale przed @ tak mam w zesz ym cyklu waeiowalam robilam testy itp teraz odpuszczam dopolki nie przyjdzie mi @ bądź nie w terminie dopiero zrobię test może akurat ale myślałam że to objawy właśnie na owulacje ale nadzieji nie bede sobie robiła poczekam cierpliwie choć cierpliwa nie jestem i będzie mnie męczył żeby sprawdzić ale dam radę mam nadzieję że może w końcu się uda
Według tego co piszą na różnych stronach www, tak, możesz być w ciąży, ale nie warto się nakręcać bo rozczarowanie bardzo boli, tym bardziej jak staracie się o dziecko już jakiś czas.
Dlatego właśnie poczekam jeszcze bo 11 listopada powinnam dostac@ może rzeczywiście masz rację może już coś zaczyna się dziać a nie chce się nakręca że już się udało testów owulacyjnych już nie robię czekam teraz do @ albo będzie albo nie lepiej żeby nie było :-) :-)
Joanulka
Dlatego właśnie poczekam jeszcze bo 11 listopada powinnam dostac@ może rzeczywiście masz rację może już coś zaczyna się dziać a nie chce się nakręca że już się udało testów owulacyjnych już nie robię czekam teraz do @ albo będzie albo nie lepiej żeby nie było :-) :-)
Trzymam kciuki żeby się udało [emoji1364][emoji1364]
Zajrzyj na forum starania 2018-2019 bardzo fajnie dziewczyny się motywują i opisują różne objawy, zmartwienia itd. Dowiesz się również o co chodzi z mierzeniem temperatury.
Jak mi się nie udało zajść w tym cyklu to będę brać z mężem tabletki Pregnacare - mojej bratowej pomogły po miesiącu i zaszła, a starali się półtora roku
Joanulka
Mały update, wczoraj po południu jedna kropka krwi (żywej) na papierze toaletowym, dziś w samo południe brązowy śluz. Lekkie skurcze w dole brzucha i dziwne uczucie w pochwie, do tego ból krzyża. Przypuszczam ze to implantacja. Jutro termin @ ale rest zrobie dopiero w poniedziałek. Dam znać oczywiście dla kolejnych zaniepokojonych i czekających na wymarzone 2 kreski
Witam jest tu ktoś ?
reklama
nasturcjja
No jesteśmy jesteśmyWitam jest tu ktoś ?
Podziel się: