angelika.zima5
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dzisiaj mam 39t4d od tygodnia przy sikaniu miałam tai gęsty śluz w dosyć sporych ilościach ciągnął się był konsystencji białka kurzego o kolorze lekko żółtawym więc myślę że odchodził mi czop. Dzisiaj cały dzień z kolei jest mi mega "mokro" śluz przeźroczysty ale po prostu w takich ogromnych ilościach, że już 3 razy zmieniałam bieliznę nie są to wody bo jest to konsystencja lepka. Tydzień temu miałam ostatnią wizytę u swojego gin gdzie mówił że szyjka miękka i 2 cm rozwarcia ale brzuch dalej wysoko niby termin na 10 ale bolesnych skurczy jakoś nie mam raczej tak mnie łapie jak na okres i po paru sekundach puszcza. Czekam jak na szpilkach ale zastanawiam się czy ten dzisiejszy śluz już coś zapowiada może któraś z was tak miała albo może mi poradzić jak przyśpieszyć ten proces strasznie nie chcę urodzić po terminie mały jest dosyć spory a ja mam tylko metr 55 wskazań do cc nie mam i nawet nie chcę. Ale sam fakt chodzenia w ciąży po terminie jest dla mnie stresujący zielone wody i takie tam.
I jak to jest seksem po wypadnięciu czopa można czy nie można na internecie zdania są podzielone a ja zapomniałam spytać lekarza
I jak to jest seksem po wypadnięciu czopa można czy nie można na internecie zdania są podzielone a ja zapomniałam spytać lekarza