Przepraszam ze tak wtrącę się w dyskusję -nie jestem nieletnia i nie udzielam się na tym wątku ale "ten ktoś" zaczyna mnie irytować swoimi pustymi tekstami
Podsumujmy -uważająca się za mega gwiazdę małolata, która dba o swoje życie i jest tak w dupę poukładana że dziecko przeszkadza jej w karierze... wpadła tak??? Szczyci się tym że zabiła malucha i krytykuje dziewczyny które wzięły odpowiedzialność za to co się stało... krytykuje te które są dość silne by poświęcić swoją miłość dziecku i czas na naukę podczas gdy sama nie dałaby sobie z tym rady...
Dziewczyny które są młode i są w ciąży, dziewczyny które wzięły się za bary z przeciwnościami losu -gratuluję i jestem z Was dumna!!!
A zakompleksionymi pustakami się nie przejmujcie, nie denerwujcie i nie traćcie czasu na dyskusję. Zapewne ta dziewczyna nigdy w ciąży nie była -po prostu wpada tutaj skupić na sobie trochę uwagi bo w domu nikt się jej życiem nie interesuje, zapewne bardziej potrzebuje psychologa lub psychiatry niż forum bo wymyśla historie nie z tej ziemi.
Nie wiem kto jest Waszym moderatorem ale powiniwien ją zablokować jeśli się da. Pozdrawiam i trzymam kciuki za mamusie;-)