nowamloda12
Fanka BB :)
Kochane, pisze do was bo zawsze mogę liczyc na jakaś konkretna odpowiedz. I tak wiem, żadna z was nie jest tu lekarzem, ani wróżka być mi wywróżyć z fusów. A mianowicie jestem w 37+4 TC. Dziecko zawsze bardzo bardzo aktywne w brzuszku prawie całymi dniami, a wieczorem najbardziej a płakać się chciało z bolu.. ale wczoraj zauważalna ze rusza się, ale już nie tak agresywnie tylko delikatniej i z dłuższymi przerwami. A dziś prawie wgl.. od czasu do czas bardzo delikatne smyrnie i jest to naprawdę delikatne smyranie prawie nie wyczuwalne.. aktualnie, bardzo bardzo delikatnie się porusza i nie wiem czy jechać jutro na IP sprawdzić to. Czy poprostu zmniejszyła swoją aktywność I przygotowuje się do porodu?? Dodam ze tak samo ja od 2dni zle się czuje, jest mi nie dobrze, jestem słaba, senna (ale zasnac nie mogę i nie pamietam kiedy ostatni raz przespałam cała noc) mam uderzenia gorąca, ciężko się oddech kilka chwil, ogólnie mam złe samopoczucie, dziś pierwszy raz zauważyłam lekko opuchnięte kostki.. co myślicie o tym ? Matrwić się i lecieć jutro na IP?
Ostatnia edycja: