reklama
ja mam skurcze od ok 20 tyg . Mam zapisany magnez (asmag) w ilości 6 tabl. dziennie i Luteinę dopoch. biorę juz ponad miesiąc i ustąpiły bardzo mało:-/ w necie wyczytałam że to może też być brak wapnia. Na moje szczęśćie i maluszka szyjka trzyma mocno. malutkans trzymam kciuki za Ciebie powinno być dobrze, bo jesteś podkontrolą. Moja szwagierka miałą założony szew na szyjce z takiego samego powodu i spokojnie donosiła zdrowego chłopca. będzie dobrze!
Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny dziekuje waam za wsparce prosilam meza zeby was powiadomil a on zalozyl watek:-) kochany.
ja sie czuje lepiej tylko rece mnie bola nawet sie wymyc nie moge maz mnie myl dzis w lozku ale za to jedzenie jest pyszne zobaczymy co powie jutro lekarz. uciekam bo mi niewygodnie.pozdrawiamy was
ja sie czuje lepiej tylko rece mnie bola nawet sie wymyc nie moge maz mnie myl dzis w lozku ale za to jedzenie jest pyszne zobaczymy co powie jutro lekarz. uciekam bo mi niewygodnie.pozdrawiamy was
ewelina26k
Fanka BB :)
malutkans ja jak mialam skurcze dostałam leki po których już od 3 tyg jest spokój. słyszałam, że częssto rpzy takich lekach dzidzie później trzeba na siłę wypędzać, bo jest po terminie a Ona ciągle nie chce opuścić brzuszka
reklama
Super malutkans że jest spokój:-) A wiesz ewelina26k ja przy Jakubie na początku brałam na podtrzymanie ciaży Duphaston przez jakieś 3 mce i faktycznie Jakuba trzeba było długo prosić o opuszczenie lokalu. Ale z dwojga chyba lepiej po terminie niż przed.