Cześć dziewczyny mam pytanie . Dziś rano wstałam i niestety miałam dość silne zaparcia . Teraz jestem w pracy i w dole brzucha po lewej stronie mam dość silne kłócia które się utrzymują już jakiś czas. Trochę się martwię napisałam do mojego lekarza prowadzącego czekam na odpowiedz . Mam dość twardy brzuch . Czy mam czym się martwić ? Wiem, ze nie jesteście lekarzami, ale może któraś z was przechodziła przez podobne objawy pozdrawiam was
reklama
Rozwiązanie
U
Dziewczyny czy któraś z was przechodziła w 7 tygodniu ciąży delikatne bóle w prawym dole brzucha takie jakby menstruacyjne ? Ja dziś tak mam trochę się martwię .
Nie stresuj się, bo takie bóle są zupełnie normalne. Mają związek z rozciąganiem się macicy i przystosowaniem wszystkich narządów do ciąży.
89karola80
Fanka BB :)
Czyli nic niepokojącego? Ja też mam wrócić do buscopanu jak będzie duży dyskomfort.Normalne, brać no spe jeśli bol mocno przeszkadza
reklama
Z tego co tu czytałam wiele kobiet tak ma/miało. Ja jestem w 21tc i nadal takie miewam. Nic niepokojącego. Możesz wziąć nospę lub magnez jak bardzo Ci to przeszkadza. Jeżeli nie ma plamień lub ból nie jest jakoś super ekstra nasilony to całkowicie normalne.Dziewczyny czy któraś z was przechodziła w 7 tygodniu ciąży delikatne bóle w prawym dole brzucha takie jakby menstruacyjne ? Ja dziś tak mam trochę się martwię .
Dziękuje bardzo plamien nie mam na szczęścieZ tego co tu czytałam wiele kobiet tak ma/miało. Ja jestem w 21tc i nadal takie miewam. Nic niepokojącego. Możesz wziąć nospę lub magnez jak bardzo Ci to przeszkadza. Jeżeli nie ma plamień lub ból nie jest jakoś super ekstra nasilony to całkowicie normalne.
U
użytkowniczka Co
Gość
Dziewczyny czy któraś z was przechodziła w 7 tygodniu ciąży delikatne bóle w prawym dole brzucha takie jakby menstruacyjne ? Ja dziś tak mam trochę się martwię .
Nie stresuj się, bo takie bóle są zupełnie normalne. Mają związek z rozciąganiem się macicy i przystosowaniem wszystkich narządów do ciąży.
Podziel się: