reklama
olaola 0609
Fanka BB :)
Dziś 36+2 we wtorek będę miała szew ściągany to będzie równo 37 i już się różnie może dziać ale termin cc mam na 19 i tak licze dotrzymać do tego terminu a jak nie to już od wtorku moja córka jest donoszona wiec niech się dzieje co chceMasakra i do którego TC wytrzymaliscie?
olaola 0609
Fanka BB :)
Ja na początku tez miałam ból od leżenia później się organizm przyzwyczaił do tego trybu pamiętaj zebys miała nogi wyżej uniesione , czy bierzesz jaką heparynę albo coś ? Ja nie brałam akurat i wczoraj poszłam na dopplera żył przed cc to żadnych stanów zakrzepowych nie mam a tego się bałam . Ruszaj stopami i napinaj łydki , ja w dzien tak na pol siedząco leżałam z nogami u góry i bardzo bardzo często nimi ruszałam a od 34 tc zaczęłam fizjoterapie żeby się choć trochę rozmasowac bo pozniej już wszystko znowu zaczyna bolec tylko ze od ciąży bo więzadła się rozluźniają i mi to strasznie zaczęło dokuczaćA doradzcie dziewczyny co zrobić, leże już od poniedziałku a kręgosłupa nie czuję każdy bok boli nie wiem jak się ułożyć żeby ulżyć sobie w bólu a tu jeszcze czeka mnie z 2msc leżenia
Podziel się: