reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sklepy z odzieżą ciążową w ZG

Skorupka84, czas więc poznać ZG :-) a topaz to taki mini dom handlowy (ta sama strona ul. boh. westerplatte, na której znajduje się empik i pgnig) - na parterze tego bydunku jest m.in. Rossmann, a vis-a-vis jest właśnie ten lump, taki mały niepozorny, po schodkach :-)

reklama
EHH taka zabiegana teraz jestem ze nie mam nawet czasu spokojnie po lumach pochodzic, w piatek odebralismy mieszkanie i mamy teraz troche latania ale po marketach budowalnych :p jak sie ograniemy juz troszke to wtedy znajde czas dla siebie :D

Znam super sklep ciążowy na ul.Wrocławskiej 3 mają tam wszystko od odzieży po bielizne ( super staniki na fiszbinach i bez duże rozmiary)i wszelkie akcesoria sama tam kupowałam także obsługa pierwsza klasa nic z imporu wszystko polskiej produkcji.POLECAM ten sklep!!!

Witam Was dziewczyny sama nie dawno odwiedziłam Sklep Ciążowy w Zielonej górze na Wrocławskiej 3 i byłam pod wrażeniem ilości sukienek i wszystkiego,rewelacja bielizna biustonosze laktacyjne przepiękne Polecam super!!!

moze i reklama ale staniki do karmienia maja tam swietne ! :-D

Witam serdecznie dziewczyny naprawdę maja tam super staniki kupiłam tam 3szt w miskach usztywnianych myślałam że nie dostanę takich a mam rozmiar ciężki do zdobycia bo 65I,ale fajna Pani tam pracuje i jeden nawet mi specjalnie zamówiła.Bardzo polecam!!!Wyprawki dla maluszków też mają fajne+ kocyki ,ogólnie wszystko tam można kupic do szpitala .:-):angry:

reklama
jesli chodzi o zg to jakas tragedia...w c&a juz dawno dział ciazowy zlikwidowali...w h&m rozmiar do xl wiec jak ja jestem raczej puszysta i jeszcze w ciazy przytyłam (aktualnie rozmiar aż 52:( ) to poprostu praktycznie nie mam gdzie sie ubierac teeraz poszukuje sukienki na wesele i co w salonie ciązowym na wroclawskiej Pani byla w stanie zaproponowac mi 3 sukienki raptem z ktorych w jednej tylko wygladalam znosnie....i ja sie pytam w takim razie gdzie takie wieksze przyszle mamy jak ja maja sie ubierac?

Do góry